onsdag 23 september 2009

Älskade sonens rum...

Sonens rum. Bilderna är tagna i vintras men det ser likadant ut nu.
...anslagstavlan ovan är gjord av tyg som spänts upp på en softboard, hemmagjord sänghimmel och skrivbord från blocket. Lite loppis och rätt mycket arvegods. Spegeln köptes billigt på Jysk.

Gosetrasan (snutten) följer fortfarande med en 6-årig grabb, som fortfarande mest använder rummet till att sova i. Annars är han helst med mamma och pappa på nedervåningen...

~Lycke

10 kommentarer:

Sanna sa...

Dina barns rum är supermysiga! Har ju sett dom på styleroom tidigare men det är kul att se dom här oxå.. =)
Mmm hoppas du har rätt..jag har ju redan ett hus som jag har trivats jättebra i, men det börjar helt enkelt kännas för trångt som det är nu..suck..
Men det är bara att vänta och se vad framtiden har i sitt sköte =)
Hoppas du får en superbra fortsatt vecka!
Kraaaaaam
Sanna

Lycke sa...

Sanna: Jo jag vet det gör ont!!! Föll totalt för ett hus på landsidan..som gick oss precis ur händerna...ett gammalt med stort kök du vet..och jag grät floder...trodde aldrig jag skulle bli glad igen! men så sitter man här o bara älskar huset och omgivningen..och barnen har sina kompisar något kvarter bort bara...!

Jag lovar det dyker upp något bättre för dig och de dina..

Förmiddagskramar Lycke

Lotten sa...

Vilket härligt rum han har! Gillar verkligen när man kan använda gamla fina möbler ;-)

Kraamisar

Sussie sa...

Ännu ett underbart rum! Det lila draperiet runt sängen är supersnyggt!

Lycke sa...

Lycke: tack kära sussie!!! Jag är också väldugt förtjust i just det!!!

Kramar Lycke

Skomakarstugan sa...

Jamen se där! Din kille har ju sänghimmel! Då kan mina killar ha det också! Jag kan visa din blogg! Jag tycker det är så mysigt att man kan dra för och gosa in sig! Fick aldrig någon sänghimmel som barn... Kanske därför jag är så fascinerad! Nu undrar jag VARFÖR jag aldrig fick någon sänghimmel! Måste ringa mamma!

Lycke sa...

Lotten: tack gois! Jo, jag har aldrig varit särskilt förtjust i nya möbler...bara om de i sådana fall ser gamla ut, hihi...

Kram Lycke

Lycke sa...

Annicka: Ja, gör det, visa bloggen för dem, så kanske de ändrar sig..! Sonen är väldigt förtjust i sin sänghimmel, och hans kompisar också när de kan ha koja där..!

Lustigt, jag fick heller aldrig någon sänghimmel som barn, fast jag innerligt önskade en...tror det är därför jag sett till att vi fixar riktigt fina åt barnen..
morgonkramar Lycke

Ylva sa...

Fina rum de har. Jag blev speciellt förtjust i lillkillens anslagstavla, ngt sådant skulle nog bli fint här med. Var precis rätt färger på din också...

Cattis sa...

Vilken mysigt rum!!! Vill fixa till pojkarnas rum jag också. Dom ska få byta med vårt sovrum så dom får större plats. När det nu blir... ;)