tisdag 17 november 2009

Knappskatt...!!!
Idag har Lyckes ögon tindrat minsann - för idag kom den äntligen...KNAPPSKATTEN från goaste Gitte!!! Gav henne bara lite tips om vilka färger och former jag gillar och så bra det blev det hon plockade ihop!!!
Lite för trött för att orka pyssla ihop något av dem - men ack vad jag bara trivs med att sitta och plocka med dem.
...en barndomskänsla som gör sig påmind. En garderob och mormors knappar, små vasamma barnafingrar som pysslar och fantiserar...
....mmm...en skatt sannerligen...

~Lycke

16 kommentarer:

Helena sa...

Det ska bli spännande att se vad du komponerar ihop av detta! Kul att du blivit virkbiten!! Visst är det roligt? Kramen Helena

Lycke sa...

Helena: uuunderbart kul - men det tar ju fasligt med tid om det ska bli fint!!!
Kram Lycke

Maria sa...

Knappar..... Det kan man ALDRIG få för många av!

Lycke sa...

Maria: Eller hur!!!!Har rätt många sedan tidigare också - men det blir som sagt aldrig nog - så fort man besöker loppis så slinker det med några i kassen hem :)
Kram Lycke

Ninas Drops sa...

Neimen.kjæranån!!!
Så magne fine knapper...ååå eyecandy..
SÅ nå har du begynt å hekle slike for salg ja...så moro. Ja vettu. man må jo få tatt seg betalt, da det ligger så mye arbeid bak...DU er jaggu flink synes jeg.
Stor stor klem fra meg.
Drops

Lotten sa...

Åhh vilen sjörövarskatt ;-) Ser fram emot att få se vad det blir av skatten...

Kraam Lotten

Susanne sa...

ÅHHHH vilken skatt... själv ska jag ha roliga knappar till ett projekt röööda... såg att du hade massa fina!!
jag har inte cencurerat något inlägg!! ska kolla kanske hamnat i fel inlägg???
underligt! vet ju med att du skrivit!

Gitte sa...

=)! Åh, vad kul att du gillade dem! Som du ser är jag en skitdålig fotograf, det går knappt ens ana att det är samma knappar på dina bilder som på mina! EN fördel med att vara urusel bakom kameran är att det är ytterst sällan någon blivit besviken, man förväntar sig helt enkelt inte att de lyser lika mycket när man sett mina dassiga bilder!

Hoppas du får till mycket kul! Och är det fler som söker knappar så bara hojta. Jag lovar ta en dålig bild men att försöka hitta fina knappar till mina lådor!

Gitte sa...

Måste bara vräka mig lite i knapperotik... översta bilden lycke, den röda lite vågiga som ligger precis över den nedersta väldigt blåa knappen, VISST ÄR DE BARA FENOMENALT, UNDERBART, FANTASTISKT vackra i verligheten?? har en färg som jag knappt kan titta mig mätt på, måste säga att det är något visst med röda - och svarta- knappar!!....
Den lilla gammaldags plastknappen längst ner med vitt mitt och svarta kanter, är inte dum heller. Gissar nästan att den är en 40-talsknapp av asken de ligger i att döma.

Och den röda som ser ut som en karamell, med öglebaksida, ligger i övre kanten är också en sådan där ljuvlig sak, nästan så man blir godissugen när man har den framför sig...
Jamen du, jag har inte knarkat knappar på flera dagar det märker jag ju! Dags att tanka lite innan jag får allra värsta abstinensen...

Re-dizain sa...

hej Lycke...du är en lyckliglottad person som har så fina knappar:) Har du sett Persiljans lampa gjord av knappar? Den är bara så läcker. Vad skall du göra med dina?

Lycke sa...

Ninas Drops: Ja, visst är de gooodis!!! Är helt kär i dem jag :)
Kram Lycke

Lotten: hehe..ja, först o främst virkade halsband..men har lite andra planer också vad det lider :)
Kram Lycke

Susanne: nu blev jag allt nyfiken i en strut..måste snarast uppdateras:)
Kram Lycke

Gitte: JAaaaa, knapperotik på hög nivå var det här!!!!!! Undrar just om jag lyckas somna inatt?!? Älskar just de du beskriver..såsåså underbara, puss!
Kram Lycke

Re-dizain: Ja, det kan man ju fråga sig - om man nämns göra nåt, hehe...närå - det blir halsband...och så har jag en annan tanke som växer och gror också..sa hon lite finurligt :)
Kram Lycke

Kaspara sa...

God kveld, Lycke!
Knapper er som søte, herlige sukkertøy for øyet! Så gøy å få en slik ladning av fine knapper av snille Gitte!
Jeg var så heldig å komme over mange billige knapper i Gøteborg en gang, og de lever jeg på enda.
Jeg kan virkelig tenke meg at Lycke-øynene har tindret i dag,ja.
Her har jeg kokt et stor kanne sterk kaffe og skal sy til langt ut i de små timer. Mannen min er på seminar, og jeg sover alltid litt dårlig når han er borte. Vel, da syr man hele natten,hi,hi!
Ha en god natt og en fornøyelig morgendag, Lycke! Klemmer fra Kaspara

Sanna sa...

Åhh det är så härligt med knappar, jag bara älskar knappar och har maaaaassor! =) hihi.. Kan sitta och plocka i evigheter med dom..hehe..
Kraaaaaam
Sanna

Maria sa...

Mums filibabba! Vilken härlig knapphög. Förstår inte vad det är, men jag är knäppt förtjust i knappar!

Randiga Tråden sa...

Har massor av knappar, det är så kul att se andras. Spånnande att se vad du ska göra, mina ligger nedpackade i kartonger. Har några på bloggen.

Cattis sa...

Aaaawwwwww!!!!Vad skådar mitt norra öga!! Vilka härliga knappar!!! Älskar knappar, har en hel burk full men vill ha mer! Kan förstå att du blev glad! =D Det skulle jag ha blivit!

Kramis!