fredag 4 juni 2010

Underbara gåvor från kära grannlandet...Fina Sölvi med bloggen En stövel och en sko skickade mig ett paket, som mottogs av mig...och ett väldigt stort leende häromdagen :)))
Dessa underbara grytlappar...älskar denna grå-lila färg på sommaren...hur visste du det goa fina!!!!


Denna fantastiskt fina väskan, som Sölvi gjort själv. Den kommer att bli flitigt använd i sommar, det kan ni ge er på...*+*+***...och denna härliga "Norge-burk" som är hela orsaken till att hon skickade mig ett härligt paket!!! Jag såg nämligen denna burken på hennes blogg och kommenterade för henne hur underbart fint det blev det hon skapat med den...se nedan...

Den här bilden har jag alltså lånat av Sölvi! Kan man tänka sig en mysigare nåldyna?!?
Ska strax om strax se till att fixa mig en egen nåldyna på toppen...men gillar också burken massor precis som den är..med glas och med härliga Norge skrivet på sidan :)

Dagen idag har varit god mot mig!
Trots regn och aningens kyla och blåst. Morgonfikade hos fin vän i "byn" efter att jag lämnat barnen på skolan. Mysigt! Så har jag fått en hel del gjort..måste passa på innan tröttheten ansätter mig igen..så jag har sprungit och fixat och pinnat på!


kram och en härlig helg önskar jag Er...

~Lycke

6 kommentarer:

erry sa...

Vilka härliga gåvor från Sölvi! Kram & trevlig helg!

PS. Jag har nominerat dig i Beautiful blogger award, kika in hos mig för att få veta mer. Anta den om du känner för det...

Anonym sa...

Norgesglass er helt fantastisk fine! Både til pynt og det de faktisk er til, oppbevaring av mat;) Har syltet mangt ett bær på slike!

Flotte gaver du har fått! Er det ikke herlig å finne gaver i postkassa?

Ha en nydelig helg:)

Jenny Bergvall sa...

Nej men vilket härligt paket du har mottagit. Norgeburken som nåldyna... WOW! Fint! Blev lite avis nu faktiskt ;-)

Berith sa...

Godmorgon go´a Lycke =))
Vilka underbara gåvor , förstår att du blev glad ! =))
Burknåldynan är bara för underbar ! =))

Jag använder heller aldrig klocka , utan är i nuet och än har jag aldrig missat ett möte ;)))
Önskar dig en bra dag , varma kramar =))

Lotten sa...

Huvva... dessa hormoner ställer då till det! Jag är full av arg-hormoner just nu.... Lingonvecka såklart ;-) Jag hoppas att det inte är detsamma för dig utan något mycket trevligare...? Längtar efter fler inlägg från dig såklart!

Regnkramar från Göteborg!

En støvel og en sko sa...

Hei kjære Lycke!
Så flott at krukken kom helskinnet frem til deg! Jeg var så redd for at den kom til å knuses i posten. Og tenk at du har laget et helt innlegg bare om denne sendingen til deg, så snill du er! Glad du likte den!!
Stor klem, Sølvi