måndag 4 juli 2011

Solsvedd..




Bara lite blommor. Från små fina barnahänder, med roten ibland...
Är bara så trött just nu. Kakkalas i trädgården i två dagar, kära släkten,
finaste vännerna, svärmor över helgen. Fint, men jag odlar så många
ögon och öron i nacken, i knävecken, kaffet, vällingen, somnar halv 8
på kvällen med klänningen på. när hände det sist?
aldrig på många år..
Solbrännan på sidan om tunna klänningsbanden, över
axlarna...sovgott lilla du.


~Lycke

15 kommentarer:

Gila sa...

Hoppas du får sova gott. kram

Krickelin sa...

Äh, så fint du skriver. Rätt i prick och så likt som jag känner. Kram i solen

Madeleine sa...

det är kanske e finaste blommorna man kan få. åh jag är också galet trött om kvällarna så du borde verkligen få vara det. vi skyller på solen tycker jag. och värmen. och vet du. du inspirerade mig så nu har jag också köpt en porslinsblomma. den ska få växa och bli lika majestätisk som din! istället för gardin. kram!

E.R.R.Y sa...

Underbara bilder och ord, fina Lycke. Sov gott!

Unknown sa...

smukke små sommer buketter, der vækker min længsel efter Sverige.
Pas nu på dig selv!

poppoeten sa...

Åh vilka fina bilder! Det är kärlek att få blommor från barnahänder. Dina kakkalas är så fina fina, kom bara ihåg att du är bäst och att stänga av alla intryck då och då. Inte lätt, jag vet jag vet och jag vet precis hur det känns (som om man tills slut nästan är i de andras rusande blodomlopp), man får öva och kanske kanske bli lite bättre på det en dag!
Kram allra finaste!
A

Sanna sa...

Hoppas att du får sova ut ett par nätter nu gumman..jag känner mig sjukt trött just nu också efter allt med ateljerenovering, invigning, flytt av stora förrådet, mm, mm..ställer alltid för höga krav på mig själv..men sovit några timmar nu på dagen för att orka..lite piggare nu i alla fall.. <3

SV: Tack gumman! <3 <3

Kraaaaaam
Sanna

C. Tvillingmamma sa...

Jag är oxå väldigt trött just nu,jga hoppas det bara må vara vädret... KRAM

BlandetLoft sa...

Jeg elsker dine bilder og dine ord. Fortsett slik.
Klem fra BlandetLoft som er i sydlige strøk og blir rød og svett.

Villa Viola sa...

Blommor så fina. Jag somnar i soffan nuförtiden. Skulle kunna sova lika länge som Törnrosa. Kram

sarapirat sa...

sov gott kära du, vila när du hinner! jag är också lite solsvedd idag. så fint här i italien. försöker vara lugn och fin, hahaha!
kram

Fröken Blund sa...

du vet, jag har ju varit frånvarande ett tag, och är kanske egentligen fortfarande. men idag hittade jag hit igen och kan inte förstå varför du inte finns på min blogglista...herreminje vilken miss, nu åker du dit på direkten. Och här får du en kram oxå, tjong!

Ninas Drops sa...

Bara lita kærlek=)(Lisa Nilsson der vettu...fin musikk)...herlig med sommer....det liker jeg også...fyker litt inn og ut her jeg i sommervarmen. Stor varm klem fra meg som danset innom

Jenny sa...

Den är fin din blogg. Flickan med tårarna berörde mig verkligen. Det är fint att det finns sådana som du som kan hjälpa. Man gör så gott man kan. Fin blommor från barnahänder berör de också. Hoppas att du har fått sova lite mer. Jag sover också dåligt. Barnen sover i otakt.

till-vidas-ara sa...

Tack alla rara! här känns tiden kort med semester och alla fina människor och allt med det. Kikar in till Er så snart jag får lite av den där, tiden. och tack Jenny för orden, fint att beröra, och det där med sömnen är inte det lättaste. hoppas på bättring hos oss båda...

Kramar om, Lycke