måndag 23 januari 2012det fladdrar om en sommarvägg..~Lycke

14 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Hej där med somriga fjärilar på väggen! Jag vill ockås ha stickade sockar med högt skaft. Det känns som mycket varmare då och jag vill ha dem ända upp till knäet.

Tror bestämt att du är ordningsam i alla dina ting. Det ser så ut. En tanke med dina tankar och ting :)

Blöta golv innanför en gammal ytterdörr. Vårt hus är från -85 men ingen dörrmatta som stoppar all snö och blöta längre. När hundarna var valpar kissade de på den och jag kastade bort den sen blev det aldrig någon ny. Vilket jag säger varje höst, vinter och vår att vi MÅSTE köpa :)

Hoppas att du får en fin vecka!

Kram Ann-Louise

Pella sa...

Åh kära nån så fint du har det- som vanligt! Det är som sagoillustrationer att kika in här och drömma sig bort en stund om dagarna! Kram fina du!

Maria sa...

Tänker på kontrasterna. Sommarfjärilar mot raggsockor och snö.

Ej Utgivet Material sa...

Åh du har det så magiskt! Fjärilarna är riktigt förtrollande! Tack för titten!

Jenny Bergvall sa...

Åh raggisar. Jag har letat efter mina i tre dagar nu. Hittar dom ej. Måste nog be svärmor sticka fler. KRAM o ha en bra tisdag!

Sanna sa...

Vackra bilder underbara goa fina du.. Längtar efter vår och värme nu.. <3

Kramar i massor
Sanna

Drömma-Lotta sa...

Och som vanligt njuter jag dig utan att kommentera. Eller inte idag då, hej hej :)

Jag jämför mig ofta med andra bloggare, förundras över hur bra ni är, inspireras och tänker att åh, jag ska länka sådär bra som Fine Litte Day alltid gör,
vara drömsk som du, ha rena klara vackra bilder som Krickelin, skriva genomtänkt som den och den osv.

Sen blir det ju bara som jag är iallafall, och det är helt ok.
Men ibland, känner man verkligen för förändring ända innifrån och ut, som du kanske tänker med ditt "operfekt".
DÅ är det jättebra.

Skriv orosmoln, åska och dimma, skriv sol och hallonsmak på tungan. Ännu mera.
Och visa dig, för guds skull kvinna sluta fjanta dig för vi blir inget annat än glada i magen när vi ser dig som mera än en skugga :)

Go go go <3

till-vidas-ara sa...

AnnLouise: Känner igen det där med nödvändigheter som behöver köpas fast aldrig blir av :) de ska ju liksom bara finnas där och fungera..diskmaskiner, dörrmattor, kaffebryggare..
och ja, det är så gott med tjocksockar i vinterdagarna. de där har min moster gjort. önskar jag hade fler, måste lära mig...och visst pyntar jag med känslan. där är det nog ordning ändå ***

Pella: tack söta du, blir så glad och önskar sagor åt oss alla. kan behövas när solen är så långt borta *

Maria: sommaren i vintern, vintern i sommaren. sådär som i gamla sommarstugor där sommaren dröjer sig kvar genom hela vintern, tycker jag så mycket om..

Ej utgivet material: tack rara, glad att du hälsar på här hos mig. nyfiken på ditt också (ler) kram

Jenny: ååh har du en svärmor som stickar sådana. tänkte precis jag måste lära mig för vi har inte många som är hela här hemma längre. måste nog tipsa min svärmor också, för hon är galet bra på att sticka vantar :)

Sanna: visst längtar man så man nästan går sönder. efter våren. ååh låt det gå fort nu, att den kommer till oss..* kraam

Drömma-Lotta: hej tillbaka :)))
härligt varje gång jag höra dig kära. du är som hallonsmak minsann, och jag lovar att skriva mer om allt det där. och visst tusan jämför man sig! det är ju som det alltid har varit. att man tycker andra göra det så mycket bättre, är så mycket finare, verkar lyckas leva ett lyckat svenssonliv mycket bättre än snurret hos en själv (ler) som hos dig. där det alltid ser så underbart ut och dina fantastiska ord och allt det som är underbara du *** att visa mig har jag ännu lite svårt för. det stämmer liksom inte helt det inre och det yttre..inte som jag vant mig här i allafall. ser någon annan inuti. men jag ska försöka få dem att gå ihop, de där lyckorna (ler och kramar om..)


många långa kramar en tisdag..

~Lycke

fröken blund slår dank sa...

Du vet. Jag tycker så mycket om dig och din blogg. du ska göra hur du vill. du har ändå det där drömska runt dig.och du är skitfin i byxor, och den prickiga blusen i love. och. jag älskar dina bilder. och att det inte alltid är självklart hur du egentligen ser ut, jag menar att jag nog ändå inte skulle känna igen dig om vi möttes, för dina bilder är ju på dig, men ändå så är du hemlig. jag önskar att jag var mer sån, på tal om jämförelse... Och du har en award hos mig, men jag skriver som till alla andra. att man gör vad man vill med den. inga måsten om länkar eller publicering hit o dit. Ta den till dig. gläds en stund. det är bara det jag vill. Kram finaste Lykke :)

sarapirat sa...

hej rara
så hastiga dagar,
hinner inte till att blogga än mindre läsa men har kikat in här några gånger.
fint...dina bilder, åh! färgerna...

jag postade för länge sen, och samtidigt ett annat paket som har kommit fram, så jag är rädd att det är ute och fladdrar som sommarvägg?!
typiskt! jag ville ju lysa upp januarimörkret lite...

kanske landar det tillslut, lite senare än tänkt??
kramar

Metronyx sa...

Fjäril, en evig symbol för odödlighet och kretslopp. Precis som att året har sitt kretslopp. Jag är så glad att vi lever där man kan se årets skiftningar så tydligt. Alla håller förstås inte med : ) men att få längta efter sol eller snö är ganska trevligt. Det är en sån sak som ger Sverige en känsla av att inte vara så lagom, vårt väder är omväxlande och tydligt. I alla fall i Dalarna.

Caroline sa...

Hej där!
Vad vackert!
Jag vill med ha fjärilar, både på väggen och i magen!
kram!

E.R.R.Y sa...

Så vackra fjärilar på väggen! Älskar såna där fjärilsbilder, vill också ha ett gäng att titta på och drömma om sommar... Var har du hittat dina?

Kram <3

min tekopp sa...

Å älskar dina bilder, verkligen!