söndag 20 september 2009

Ett råsa kök om kvällen..!


Godmorgon!!!!!!!...vaknade precis efter ett antal försiktiga "mamma"..från grabben som tassat in och lagt sig bredvid mig iförd tomtedräkt :)
Missade få in denna bild igår - men såhär såg det ut sent igår-kväll när mörkret lagt sig. Ett väldigt råsa kök...

~Lycke

16 kommentarer:

Lotten sa...

Mm vad fint det var med ditt råsa kök ;-) Jag gillar ju råsa....

Jag har aldrig bytt blogg så jag vet inget om det där med följare.... statistiken har jag via www.susnet.se Gå in på "statistiktjänster" och regisrera dig (gratis). Sedan finns anvisningar hur man lägger upp den på sin blogg... väljer vad man vill visa osv....

Hoppas att du mår bättre idag och inte har någon feber...

Kraam Lotten

Berith sa...

God morgon =))
Vilket harmonisk kök =))
Ha en bra dag!
Kramen =)

Helena sa...

Hejhej Lycke! Kul att även du blivit blogspotare!! Då kan man ju se när du skrivit nåt nytt....(Listan uppdateras....)Jag skriver på båda mina bloggar.... Den ena för mitt egos skull (retrobloggen!!) och den andra skriver jag mer privat på. Hyllan blev kanoners... Omväxling förnöjer! Jag håller på med vårt matrum. En härlig Gitte-tapet ska upp där... Ska bli så roligt att se om det blir lika bra som jag tror! Hehe....
Kramar Helena

Casa del Caos sa...

Vad myyyyysigt ert kök är! Jag svarade dig på min sida ang. besöksstatistik. Nu undrar jag hur man får in "Blogglista" med bilder och olika "b":n som du har! Är det en speciell "gadget" eller?
Kram, Annica.

Kaspara sa...

Heisan kjære Lycke!
Gratulerer så masse med ny blogg! Den ser såååå fin ut; renere og stiligere!!!
Tenk at vi flytter inn i Blogspot-kvartalet nesten alle mann. Nå trives jeg så godt her, og så er det kommet mange kjente i nabolaget også.
Jeg har ikke fått tid til å kommentere mye i det siste, og derfor hadde jeg ikke fått med meg din flytting. Nå skal jeg linke til deg med en gang etterpå.
Headingen med deg er sååå fin! og hvor ryddig du har det på kjøkkenet..og koselig!
I dag må jeg på gave-raid, for minstemann er 7 år på fredag, og resten av uka er så full. Jobber en del i skolen om dagene nå.
Ønsker deg en glad dag. Gost å finne deg! Klem fra Kaspara

Lycke sa...

Kaspara: Tusen tack kära Kaspara!!! Ja, det känns sååå kul med en ny sida och att starta om på ny kula, och visst är det fantastiskt att vi nästan alla flyttat, hihi...! Det är ju så kul att man kan följa precis när någon skrivit något nytt nu, och allt annat också
Åh hjälp, ja, de ska ju fylla år också de små illbattingarna...nästa gång är det dags för dotra att bli 8, och det blir svårare och svårare med presenter tycker jag! Lycka till med presentinköpen till minsteman och jag önskar dig en underbar dag!!!

Morgonkramar Lycke

Lycke sa...

Annica: Åååh, jag måste genast in och kolla vad du skrivit, vad vansinnigt bra att man kan hjälpa varann såhär...

Morgonkramar Lycke

Lycke sa...

Helena: Ja, det känns underbart att vara här!!!!!! Ska bli spännande att se hur erat Matrum blir - det är ju så fantastiskt bra att vi har Gitte att skaffa fantastiska tapeter ifrån...

Morgonkramar Lycke

Lycke sa...

Berith: Godmorgon är det verkligen, trots att jag inte sovit många timmar pga alla spökprogram som visades inatt, hihihi! Fortsätter här och försöker lära mig allt klurigt på sidan, men hade behövt en mer dator kunnig person vid min sida känner jag..meeep!

Morgonkramar Lycke

Cattis sa...

Ja, det var verkligen rååååsa! Men mysigt! =)

Nu måste jag fortsätta jobba och inte sitta och kolla i bloggar...*fyyy på mig!* ;)

Kramisar!

till-vidas-ara sa...

Cattis: Hihihihi..ja, fyyy dig!!!Nä, det är nyttigt kolla bloggar lite emellanåt, bra för magen har jag hört!!!

Morgonkramar Lycke

Sanna sa...

Självklart fortsätter jag att hälsa på inne hos sig trots att du har flyttat, fattas bara annat! =) hihi..
Hyllen blev superfin blå oxå och passar kanon i ditt råsa kök..hmm jag skulle nog välja turkost på listerna..passar ju hur bra som helst mot rosa och den blå hyllan.. =)
Kul att du gillade mina återbrukshalsband, jag är inte riktigt nöjd så jag har testat en annan bakgrund och tyckte det blev mycket bättre (foto kommer) =)
Många som undrar hur jag gjort dom så jag får förklara på bloggen sedan =) hihi..
Ha en fortsatt fin veckan go gumman!
Kraaaaam
Sanna

erry sa...

Stackars dig, är det svininfluensa? Hoppas du mår bättre idag & krya på dig!

Härlig bild på ditt rosa kök!

Många kramar

Anonym sa...

dockskåpshuset!!! Gillar fotona:)
/Carina

Marthe sa...

Kjære, søteste Lycke!!

Grattis med nytt bosted! Jeg vurderer også å flytte til blogspot... alle har jo rømmet hit! Føler meg nesten utenfor, tihi;) Og er det deg det er bilde av i headeren din?? Da er du i såfall SÅÅÅÅ vakker!! Oj... nydelig! Jeg har tittet masse innom deg i sommer, men i det siste har jeg vært veldig dårlig på å kommentere. Mye tid går med til Mathea og alt som skjer i hennes ferske, nye liv. I dag rullet hun rundt for første gang! Jeg er så stolt mamma:D:D

Kjøkkenet ditt er utrolig fint! En rosa, herlig drøm. Her kunne jeg gjerne sittet med en tekopp og skravlet i timesvis. Kan jeg komme i kveld;)? Hihi;)

Likte også blåfargen du har malt tallerkenhyllen i. Spenstig med litt "nye" farger. Det er jo som du sier veldig masse lilla for tiden. Så også i dette huset... Jeg var veldig "blå" når vi først flyttet inn i denne leiligheten, men nå finnes nesten ingenting av denne fargen. Kanskje jeg skal ta den inn i varmen igjen?

Det er alltid så koselig å få kommentar fra deg, Lycke! Du virker så herlig og snill:) Blir alltid glad av å lese det du skriver. Håper du er feberfri og at musearmen er på bedringens vei.

Lykke til med din nye blogg:)

Store, varme klemmer fra Marthe

Persilja sa...

Åh, nu känner jag mig som hemma med rosa kök och blå tallrikshylla vid bordet, precis som hos moi. ;D
Jag behöver skjuta på ditt besök till kanske onsdag. Hoppas det är okej för dig!!! Hinner inte i morrn på grund av anmodingar hit och dit. You know. Hör av mig i morrn em och checkar av med dig. Kram!