onsdag 11 november 2009

7 bilder kreativitetshörna...

God eftermiddag på Er i vintermörkret...!!!

Tänkte bjuda på lite kuliga bilder från min datorhörna, där jag ju sitter mer än mest...också kallad kreativitetshörnan!!!
Nog för att jag har ett pyssel-och syrum i källaren men alltsomoftast hamnar jag ändå här med garner och knappar och papper och en...väldig röra enligt käre mannen :)

Så här kommer 7 bilder från kreativitetshörnan min - inspirerat av Errys utmaning med 8 bilder från olika rum i ens boende..., men jag råkade givetvis deleta bilden längst ner, så för mig blev det 7 bilder:))))))
...på skrivbordet till vänster om datorn...baksidan av min favoritbok och inspiration när jag var liten "Allrakäraste syster" av Astrid Lindgren med illustrationer av Hans Arnold...
..lite på avstånd...
...i fönstret, till höger om där jag sitter- en Ira-plåtburk jag inte visat står på en röd kaffeburk full av påminnelselappar...
...nystan och jox blandat med barnens teckningar...
...Vy över trappen upp till övervåningen...datorhörnan ligger i vår ganska stora mellanhall i ett litet krypin...


Till vänster bild av hörnet till höger bakom mig...lamporna har jag bara hängt som en mobil - hänger i sytrådar fästade i taket med häftstift :)))

Till höger det lilla bordet snett bakom mig - innehållandes allt från telefonkataloger till pyssel och små fotoramar...

Har dock inte suttit så mycket här idag då jag känt mig rätt krasslig...ont i öronen och i halsen och frusen till tusen har jag istället tillbringat det mesta av dagen under täcket!
Lite väl svalt i huset nu också då kallgraderna krupit på, så en varm kopp ingefärste har fått göra mig sällskap...nu har jag dock krupit iväg till kreativitetshörnan igen med en varm fleece-filt virad runt mig...funderar på en varm soppa till middag...allt som är varmt är bra!!!

Härlig onsdagkväll på Er alla ute i stugorna...

Luego, Lycke

18 kommentarer:

erry sa...

Härliga bilder från din skaparhörna!

Svar: Vi är väldigt glada för täckena, de är urmysiga. Hoppas du också hittar nåra snart!

PS. Nu har jag bokat resa, är i Lule 14-21 dec. :)

Kram ^_^

Lycke sa...

erry: Låter kanonbra!!!! Ser fram emot besök:)

Kram Lycke

Berith sa...

Vilka underbara bilder från din "hörna" =))
Inte håller du väl på att bli sjuk ,bäst att du kurerar dig och dricker varmt ,varmt är bra , det håller jag med om =)
Krya på dig !! Kram =)

Camilla sa...

Så heldig du er som har ett hjørne :) Hele leilighet vår er tidvis mitt hjørne..hehe Sikkert til stor frustrasjon hos min kjære sambo.. Ønsker meg ett rom stort nok til alt og litt til!! :)

Re-dizain sa...

Mysiga bilder...gillar hörnan med "mobilen" ..du är en alldeles unik ide´spruta du Lycke...hihi
Kram

Kvasthilda sa...

Älskar bilden med trappen! Så läckert med papperen, ramern o burkarna! Underbart :-))) Jag är så AVUNDSJUK som Nanne säger... Jättefint.

Elaine Prunty sa...

i hope you feel better soon, juice of oranges and lots of garlic will make you better ( do you have echinaforce / echinacea , this is a very good natural antibiotic )

you have lots of lovely creativity everywhere...

I would love to see more of the hans arnold book ,
Do you have a real beloved sister?
i feel bad that i don't speak swedish , i think i am going to try and put one swedish word in every kommentar .

Casa del Caos sa...

Åh! Jag älskade också "Allra käraste syster" när jag var barn - det gör jag förresten fortfarande! Och så Hans Arnold uppå det! Kan det bli bättre?

Kraaaaam, Annica

Susanne sa...

fick en längtan att åka hem till dig snart igen.... underbart jag älskar din trappa!! allt mys du har runt dig i dator hörnan.. det är sååå fint!

Kardemomme sa...

God morgen Lycke :)))Hjelp! Her kan man ikke reise til Paris..Da går man jo glipp av MENGDER med bilder og innlegg her inne!
Snøen som faller var så nyyyydelig og stemningsfull!
Ser at ALLE klarer å skifte til store bilder unntatt meg hrmf!!!
Nå MÅ jeg forsøke på nytt!
Blir jo så fint!!!
Og hjelpes meg for et nyyydelig heklet halsbånd du har laget!!!
Jeg har ikke sett sånne før og det var helt lekkert!!! Hadde du oppskift eller har du friheklet tro? Uansett var det lekkert som tusan!!! Ser jo at du er igang med blomster også og det er lett å få helt dilla :))
Arbeidshjørnet ditt var jo så koselig! Mitt er bare rotete nå så jeg må foreta en STOR opprydding for å få det beboelig igjen..
Og nå ble jeg jo inspirert!
Ha en glad dag Lycke! Klem fra Kardemomme :))

Re-dizain sa...

goddagens lycke...
Tack för besöket och fina ord...
Ja, möblerna på Noas rum har vi målat i två färger...jag ville få en riktig smultronfärg och det var mycket funderingar kring det...Till sist så beställde jag två färger, en nyans av röd och en orange...Först sprutade vi på orange ganska mättat. Därefter röd i ett tunnare lager som jag också slipade ner lite för att få vintaget look.
Jag kommer inte riktigt ihåg var vi har burkarna så det är svårt att säga vilka färgnummer vi använde. Det var i Beckers färg , det kommer jag ihåg :)
Synd att man inte skriver allt sådant i sina inlägg, då hade alla haft nytta av projektet...Skall faktiskt tänka på sånt.
kramis

Maria sa...

Har hittat din blogg via Jag blommar. Här kan man bli sittande.... Finns ju massor av fint att bli inspirerad av!!

Berith sa...

Tittar in och önskar dig en riktigt bra dag och en mysig fredagskväll !!
Kram =)

Cattis sa...

Riktigt myspysigt! =)

Kanske skulle ha skrivit att det är i vardagsrummet som fotot är taget...inte i köket, skulle aldrig få plats med så stora möbler där... ;)

Ha en fin helg!
Kramis!

Katy Gromball sa...

hello Lycke,

do not find your email.. so i write here!
thank you very much for your sweet message.
have a lovely day :)

katy

Ninas Drops sa...

Hei hei..
Kjempefine bilder du viser her Lykke...jeg er så glad for de store fine bildene på bloggene ruddt forbi...det blir så mye koseligere å titte innom da=)
Har jeg sagt at vi har lik boks...den grønne fine som du viser her.?...helt lik,,-.også lik farge.. Frk Maya har slik også, men i blå...synes den er superfin.
Kult at du har lagt ut oppskrift på blomst...
Oki, får stelle meg i stand til å gå ut å hente mini på skolen, Hr Drops skal hente oss der slik at vi får handlet inn for helgen..
Usj..ikke bra...håper du er bedre i dag...usjamei...god bedring kjære Lykkemor.
Drops

Casa del Caos sa...

Hej Lycke!
Hur bär du dig åt för att få mellanrum mellan textstyckena? Det spelar ingen roll om jag trycker "enter" 100 gånger, jag får ändå en "kompakt" text! När jag skriver ser det jättebra ut, finfina mellanrum när jag trycker "enter", men när jag har publicerat texten är allt ihoptryckt! Jätteirriterande!

Ha en fin lördag!
Kram, Annica.

Maria sa...

Hej!
Ser så mysigt ut hos dig! Snart kanske jag får se det LIVE!
Känner igen lilla burken där. Min innehåller julte och är precis påfylld...