söndag 13 december 2009

Mer verklig...











Små gåvor och underbara loppisfynd förgyller...
Tack goaste Sanna för de fina servetterna och tack finaste Re-dizain för de underbara hyllbanden - de är snart uppe i burk-skafferiet :)))
Lanpskärmen fann jag på loppis och blev blixtförälskad...funderar på om foten ska få bli svart eller rosa..vad tycker ni?!?




Dagar av tankar, dagar av känslor..och julen kryper sakta in i huset...
...dotra gör som mamma och fotar spegel...
Jag tränar på att le i nyfunnen loppisklänning...
...nyttigt att fota sig i spegel, jag blir mer verklig för varje dag...på riktigt nu! Har varit stängd så länge, men öppnar man försiktigt så går det bra...
Det finns många sätt att vara verklig på, men jag tror jag börjar finna kärnan igen, kikar in på delar av den i allafall......bitterljuvt... men skymtar den...

Kortspel med barnen igårkväll...känner hur lyckliga de blir - ute snöade det för första gången på länge

~Lycke

16 kommentarer:

Casa del Caos sa...

He Lycke!
Känns det bra att börja bli lite mer "verklig"? Tryggt?

Söta stolsdynor! Det finns mycket att fynda på Rusta!

Mina barn älskar också att spela spel med mig, men mellansonen har inte riktigt förstått det där med regler... Han gör som han vill!

Kram, Annica.

Susanne sa...

haloj vilka lycka kära du det liksom sprudlar varm energi från dessa bilder! super snygg klänning ( igen) och en super snyggare lycke :)

ps hoppas att få se dig snart ds

Lotten sa...

Lampskärmen var underbar! Förstår att du blev förälskad ;-)
Fin bild på dig när du ler.... och klänningen var fin den med!

Ha en bra dag!
Kramis

Lycke sa...

Annica: Det känns både bra och lite osäkert:D Ja, visst är stolsdynorna kanon!!! Lika bra mitt i sommaren som nu - allrounddynor :)))
mina är riktigt fena på regler nu - får nog leta rätt på lite svårare spel snart..
Kram Lycke

Lycke sa...

Susanne: Tack goaste du!!! Ja, du har så rätt - här är varm lycka påväg!!! Ja, jag hoppas verkligen på att kunna komma endera dagen...men rätt vare är...så hamnar jag där om jag känner mig rätt :DDD
Kram Lycke

Lotten: Ja, visst var den!!! Men vad tror du - råsa eller svart lampfot...kan inte bestämma mig - kanske den blir svart -o-råsa-randig, hihihi...
Kram Lycke

Anonym sa...

Tänkte att jag borde göra en kopp kaffe och dricka den i lugn och ro när jag kikar på hur du fixar och donar, det blir så himla mysigt. Jag inser allt mer (oftare?) att jag fastnat i mitt kök. Ingen utveckling alls även om det fungerar alldeles utmärkt, tackar som frågar... ;-)

Funderar över vad som skulle hända om jag släppte in en kreativ människa i mitt kök med en buffert på 500kr. Tål att tänkas på!

Kram påräj
Lene

Lycke sa...

Lene: Vad söt du är :)Har ju alltid gillat ditt kök jag!! Ska spela spel med kidjos nu - ringer sen..

Kramar Lycke

Anonym sa...

Herlige loppefunn:) Og de putene var jo bare kjempesæte!

Helena sa...

Livet har sina "ups and downs" och jag förstår att du har haft en dal í livet som varit fruktansvärd! Att komma hel och pånyttfödd ur en sån period är fantastiskt. Att se saker ur ett nytt perspektiv och att kanske omvärdera saker och se vad som är viktigt och vad som är mindre viktigt! Det är spännande att få följa "nya" Lycke och det här med medium verkar ju jättespännande..... Själv är jag nog för feg.....
Adventskramar från Helena

Re-dizain sa...

så fina dynorna var...och vilken vacker kvinna visar sig bakom kameran! Jag förstår inte varför snackade det om GI för ett tag sedan...helt överflödigt vännen..
Kära, kära Lycke!
Ha en mysig tisdag!

LeiaMia sa...

Vilken härlig värme du sprider med din blogg! :-)

erry sa...

Hej!

De prickiga dynorna passar perfekt i ditt kök! Lampskärmen var fantastiskt, rosa fot till den hade varit toppen tycker jag. :)

Jättefin är du i din klänning, måste jag säga.

Nu ska jag ut och "göra stan" med mamma, härligt att det kom så mycket snö inatt. Jag blev lite besviken över att det var så lite snö när jag steg av planet i går kväll...

Kram!

Kardemomme sa...

Hei søteste Lycke i herlig kjole fra loppemarkedet! Så utrolig fin du var!! Kjolen sitter jo som et skudd og ser så søt ut med sort genser under! Og de prikkete stolputene var fiiine!!!
Jeg blir aldri lei prikker og står nesten ikke i mot når jeg kommer over sånt! Halbåndet du har laget i sort og rødt ble superfint!! Er sikker på at mottakeren blir kjempefornøyd!! Nå skal vi snart begynne å skru opp garderobeskap her.Men ville innom deg med fargekoden for det grønne skapet mitt først..Det er: S1010-G10Y (Lady tre og panel 40)
Ha en fortsatt fin kveld søte Lycke! Klemmer fra en litt kaotisk og stresset Kardemomme :))

BlandetLoft sa...

Fin stemning på bildene. Vakker lampe. den sku jeg gjerne hatt selv. Hehe

Klem fra BlandetLoft

Cattis sa...

Så mysigt så mysigt!! =) Älskar dina stolsdynor! Prickigt kan man inte få nog av, inte jag iallafall! ;)

Läckert halsband! Jag har sytt ugglor som finns i bloggen nu.

Kramelikram!

Jo! Snön kom äntligen!! Tjooohooo!

Till Karins Virrvarr sa...

ÅH LYCKE. Jag bara älskar lampskärmen. Röstar för en svart fot. Det kommer bli en succé!

vem vill inte sitta i ditt kök. Det vill nog alla. Ser förbaskat hemtrevligt ut!
KRAM