onsdag 10 mars 2010

Dockskåpsdagar...

Har känt mig nere de senaste dagarna...
Inte på grund av något särskilt - bara något inuti mig. Kanske är det taken som droppar, kanske är det det myckna ljuset som kommit tillbaka - kanske är det bara PMS!
Har inte haft lust att träffa någon (och då kommer givetvis massor med barnens kompisar och deras föräldrar och #"¤% och hans moster, hihi...) Lite galghumor försöker man i allafall ha. Men nu är det så att jag brukar få en dipp om våren..så kanske är det det.

Går inte lika bra att drömma sig bort och faschineras av inredning heller - tradera har mist sin tjusning för ögonblicket och det är väl kanske bra :)

Jag har roat mig med att fota det gamla dockhuset vi ställt in i vardagsrummet!
"Et Dukkehjem"
Ser ut att vara ett lyckligt ett! Dotra har fått husera fritt här med diverse möbler jag fann på barndomens vinda - blandat med möbler från mannens barndom!
Lite stökigt, men det kan vi nog råda bot på....här kan jag drömma mig bort en liten stund...funderar på att tapetsera om här inne med 60-tals-tapeter inspirerat av goa Julia och hennes fina dockhus. Ni hittar hennes lite längre ner på sidan som jag länkat till :)

Köket vårat är det väl lite ordning i. Se på den fina lampan :)


Hela huset...

Det finns en trapp också - en sån där som svänger - men den behöver limmas fast!
Vardagsrumssofforna är fina tycker jag - och skåpet, bokhyllan i 6o-talsstil och den ljuvliga lampan! På bordet står en av dotra egenhändigt skapad tv :)


...sovrummet är lite stökigt!
Ska se om jag får tag på passande tapeter någonstans - lite kul när man kan tapetsera om i ett dockhus när inte huset vårat räcker till :)


Sonen sitter vid datorn och vill hela tiden lyssna på sin favoritlåt från melodifestivalen:
"Underbart" med Kalle Moraeus & Orsa spelmän - tycker det är så fint :)
Dotras favorit är "Heaven or hell" med Crucified Barbara - aningens olika smak där...!

Hoppas på en bättre dag i morgon och avslutar med sonens favorit som får mig mjuk i magen när jag samtidigt ser på honom...

10 kommentarer:

Julia sa...

Hej! Jag sänder en varm kram till dig och hoppas du snart blir gladare. :) Vet du. jag har ingen tapet kvar men så fort jag hinner ska jag gå till byggvården där jag köpte den och fixa en bit till dig! Lovar!
Skriv din adress till min mail juliasvardag@yahoo.se så kommer den snart. och så klart tycker jag bara det är roligt att du länkar till mig. Kram

Bloggarmorsan sa...

Livet måste få vara lite i moll ibland.... Rätt vad det är så hamnar man i dur igen och uppskattar det något alldeles enormt efter down-perioden. Jag såg ett dockskåp i skyltfönstret på en av mina lördagsloppisar idag. 80kr! Och med världens sötaste 60-talstapeter. Jag blir så sugen... Men får hejda mig. Har blivit alldeles för mycket pryttlar i vinter. Jag måste rensa...:( Men någon gång i framtiden så...
Många kramar till dig från Helena

Re-dizain sa...

Det var ett fint dockhus med mycket liv ser det ut som:) lite stökigt skall det allt vara även i dockhuset. Dippar får man acceptera helt enkelt om man är av vår sort käraste Lycke..Lusten, energin och ro kommer och går och så kommer det att förbli...mer eller mindre.
Ha en mysig onsdag kväll..

till-vidas-ara sa...

Julia: Tack söta du vad du är go!!!
Ska genast maila dig!!!
Kram Lycke

Helena: OJ!!! Det lät ju jättefint! Jag ska försöka att inte peppa dig mer att köpa det :))) Ska försöka att inte köpa så mycket själv heller!!
Kram Lycke

till-vidas-ara sa...

Re-dizain: Ja, visst är det så :) Men visst är det en underlig sort man är ibland - kan bli skvatt galen på mig själv jag!!!!
Härlig kväll till dig vännen!
Kram Lycke

Berith sa...

Den del får dippar på hösten , andra på våren ...hoppas att du snart känner dig gladare igen =))
Jag har två dockhus på vinden , jag ska nog be gubben ta ner dem någon dag , för jag kan inte klättra i stegen =)
Önskar dig en bra dag , varma kramar =))

Sanna sa...

Inte alltid lätt gumman, man kan lätt "tappa fotfästet" i livet..men hoppas du snart är igång igen.. *kramar om*
Underbart dockhus! =)

Har ett litet award inne hos mig till dig.. =)

Kramhögar
Sanna

Alexandra Neudatjina sa...

Sugen på voddler invite ?
Var med och tävla på min blogg :D:D


Puss :D

Anonym sa...

det dukkehuset var bare knalltøft!!
Ha en fin helg!!
Hilsen jannepålanne

erry sa...

Åh, ert dockhus är helt fullt av fina skatter!

Skönt att du känner dig bättre nu vännen! Kramar