onsdag 5 januari 2011





Lite förvånad står man här ändå...
på andra sidan Nyårsafton
...och Lillen, som fortfarande bor i magen...

Kanske allting går precis som det ska ändå...?!?
kanske han kommer på utsatt tid
frisk och välskapad
...utan katastrofer
eller andra överrraskningar...

Jaa...
Jag får väl tro på det
Här, där jag vankar
...större än jag någonsin varit förut
Jag - som brukade vara så liten.
...undrar hur kroppen orkar...

Julen har jag städat ut i allafall!
Det tog några dagar med mycket pust och stånk.. och många
svimmiga vilopauser i soffan,
Jojo..det är mitt kroppsliga tillstånd i nuläget :)
..men nu är den ute...Julen ...

...och äntligen har jag fått upp den fina tygförvaringen jag fick
av Persilja i höstas! Glömde nog visa den då; när jag fick den.
Tycker så mycket om den...färgerna...
..och den fina halsduken som hänger på stolen fick jag också..
fina, generösa fru P...!
Fick dem som bonus för de härliga väskorna jag köpte av henne då.

Nu ska jag ta mig en liten promenad...
i ett vackert vinterland
i januari
i ett helt nytt år
med löftena ..jag lovat
...jag bär dom med mig...



~Lycke

10 kommentarer:

PillePalle sa...

Hei kjære deg! For en fin sydd "utensilo" du har på veggen! Jeg er ikke sååå flink med det svenske språk men synes, du var så heldig å få den fra Persilja. I alle fall er den kjempeflott! Klem fra PiPa

Lotten sa...

Vad duktig du är som städat bort julen... det har inte jag ;-) Jag skall jobba två nätter nu så därför tänkte jag vänta tii helgen istället.
Kul att du gillade mitt broderi.... här hemma gillar inte mannen det. Han kopplar ihop det med något snusk :D Jaa... skall jag vara riktigt ärlig så är det väl ganska snuskigt menat av min jobbarkompis ;-)

Åhh vad jag väntar på din lilleman nu.... tänkte på dig senast inatt faktiskt. Det kommer säkert att gå superbra....

Kraam Lotten

Camilla sa...

Hei søte du! Godt nytt år og vel overstått jul!! :-) Her tok stresset meg før jul og jeg var helt utslitt.. Bedre nå og begynner snart bli klar for å møte lillen i magen. Tenk, vi nærmer oss nå.. knapp måned igjen jo. Spennende! (og klart det skal gå bra!)

Var godt å få ryddet julen ut, starte på nytt på en måte og glede seg til våren..deilige deilige våren. Kan nesten kjenne de første varme solstrålene, Selv om det er supermørkt og regner ute..
Hadde vært fint om du bodde nærmere, skulle gjerne delt den kommende tiden med noen i samme situasjon! :-)

Vel, vel..nå skal vi spise litt sen middag.. den etterhvert så store familien vår.
Håper du har det kjempe fint, og tenk at skulle beibisen bli født nå..så klarer h*n nok helt fint puste selv og alt mulig :-)

SusanLotus sa...

Han verkar komma på utsatt tid den lille ;)
Praktisk förvaring du fick. Inte bara det, snygg också. Passar in hos Dig.
Jag hinner inte ens med mig själv och du har redan städat ut julen. Höggravid och allt! Jag får komplex! Ha en jättebra dag! KRAMAR

erry sa...

Wow, vilka fina saker du fått av Persilja, en sån förvaring kanske man skulle ta och sy någon dag... (jag har köpt en symaskin av en kompis idag så nu kan jag äntligen sy!)

Härligt att ha julen undanplockad o redo för nästa år :P Nu vill man att det ska bli vårgrönt och börja blomma, eller hur!? :)

Kram

Carina Dale sa...

Du skriver så bra ! Hver gang man er inne på siden så stopper man litt opp. Blir som en 5 min pause. Skuldrene senker seg og man reflekterer litt. Jeg leser alltid gjennom det du skriver flere ganger. Tar litt tid å få inn alt. Og vi venter fortsatt i spenning på det forestående ! Savner det adrenalin kicket som følger med en fødsel jeg. Hvorfor kan man ikke ha den ellers.... Ha en flott kveld.

Re-dizain sa...

käraste Lycke med den stora magen som jag inte fick se :) tänker på dig ganska ofta..väntar på det goda nyhetsinlägget från BB..Persiljan är så duktig, hon kan det hon gör..
Kram på dig och lycka till !!!

Cattis sa...

Vilken fin tygförvaring! En sån skulle jag också vilja ha! Och städat ut julen har inte jag heller..som några andra här skrev ;) Tomtarna är borta men resten är kvar..får hänga med några dagar till.

Ha det så bra!
Kram/Cattis

Elisabeth sa...

Tittar in och blir lite sysugen så här alldeles för sent för att mullra igång symaskinen i huset. Så klart det går bra med lillen i magen. Mer än bra. Det blir underbart. Vila gott i soffan du, omgiven av färger. Kram så länge.

Pernilla sa...

Jamen där var ju en bra plats mellan kök och matplats. Där kan läxpapper och snart små nappar och annat bebisjox få hamna. Jag trodde lite lätt oroat att du var på bb eftersom du sist sa att du skulle blogga järnet...och det var så lugnt här på bloggen ;)
hehehe Ta´t lungt du. Jag bloggar för två. Hur mottogs Justus av mannen förresten? För mig låter det bara bättre och bättre. Hoppas det blir en liten Jusse