fredag 2 oktober 2009

Morning glory...

Underbar frostig morgon
...
Krukan med rosmarin som ännu står stolt på utebordet..
En omkullvält cykel som blir vacker i rimfrost
Den syrénlila cafégruppen som håller hemliga möten inför vintern
Grönskan i backen som fått en blålila nyans. fortfarande frodig...

..och så en liten mamma som gillar när det nyper i kinderna...


~Lycke

13 kommentarer:

Susanne sa...

Go dag.. Ja hösten kan ge en trötthet tror att kroppen vet att den ska in i vila bort från det badande ljuset... värmen osv.. men därför brukar man börja pynta pyssla och annat som att man skapar ljuset med det..hoppas du är piggare i dag :)
Vad vackert det är i din trädgård man ser liksom det slumrande som befinner sig i frosten !
Tack för dina ord om mitt badrum det jag älskar mest är golv värmen alltid VARMT.. på morgonen när det käns kyligt älskar jag stå och vika tvätt varmt och skönt :)
För att sedan fått upp värmen i köket från vedspisen.. då kan jag flytta mig he he.. man kanske skulle ställa bryggen i tvättstuga/ badrummet? mysigare med de varma golven till kaffet!!
ha en fin dag kram!

Lotten sa...

Åhh vad härligt det ser ut i trädgården med frost! Faktiskt så behövde jag skrapa vindrutan härommprgonen när jag skulle hem efter jobbet ;-) Inte dåligt för att vara Göteborg! Läääängtar efter paketet.... hoppas att det kommer idag!

Ha en skön helg!
Kraam

Carola sa...

Vilka underbara höstbilder. Jag tycker att det känns lite vemodigt att snön hänger i luften.... Vill ha många fler fina höstdagar innan KungBore drar sitt täcke över oss!!

Lycke sa...

Susanne: Ja, jag har dessutom sovit som en kratta inatt, men piggnade till rejält under trädgårdstrippen..mmm...! Vad underbart med golvvärme i badrummet! Ja, kanske kaffebryggare där, fniss - men blir alldeles salig när du pratar om att få upp värmen från vedspisen i köket..ååå...underbara minnen från boende på landet hos min mamma o hennes karl...!!!

Kram Lycke

Lycke sa...

Lotten: Ja, hoppas paketet kommer till dig idag - men visst är det härligt att längta också!!!! Frost i Göteborg - ja, det är inte dåligt, undrar om världen börjat vrida på sig, hihi...!
Kram Lycke

Lycke sa...

Carola: Ja, det är ju så vansinnigt vackert och skönt ute just nu!!! Men vintern har sin charm...gillar nog alla årstider idag jag, hihi...!
Kram Lycke

Jaana sa...

Du har verkligen lyckats fånga stämningen !

Lycke sa...

Jaana: Tack goa du, det värmer att höra!!!

Kram Lycke

Ylva sa...

Roligt inlägg nedan om brädjävlar, jag skrattade högt. Det heter liknande saker hemma hos oss. Jag har gjort en fin anslagtavla med inspiration från dig, ska lägga upp bilder på bloggen inom kort. Tack för inspiration!

Lycke sa...

Ylva: Å, vad roligt att få inspirera - ska bli spännande att se!!! Ja, hihi...tur det inte är så hård censur här på bloggarna!!!
Kram Lycke

Jenny Bergvall sa...

Vilket härligt inlägg. Det strålar av lycka och glädje över livet idag. Idag är en underbar dag här också. Jag njuter i full drag. KRAM

Berith sa...

frostbeklädd trädgård är vackert =)Det vilar ett lugn över den , nart är den inbäddad av ettvintervitt täcke =))
Underbara bilder!!
Ha en mysig kväll !!
Kram =)

Susanne sa...

godmorning.... ja du vill du komma och ligga på min soffa så kom :)
medans jag eldar i spisen :)
ta vägen söderut... tar en timme... sen soffa, eld ,och goa bullar :)

"lovar"