onsdag 21 oktober 2009

Underbart besök...och en rörd Lycke!

Så var det andra gången jag träffade fina Susanne, som har bloggen Mitt i skogen i ett hus, men denna gång var det hon som kom till mig och hälsade på, och det var verkligen så vansinnigt trevligt som jag skriver...ni vet sådär när man nästan pratar i munnen på varann för att det är så himla mycket man vill hinna få sagt innan man skiljs åt igen...!!!

...och jag hade faktiskt lyckats få till en riktigt fin GI-måltid tycker jag...
...för vad kan egentligen gå fel med sallad och räkor, ägg, rödlök, oliver och massor med majonäs?!? Ja, man får faktiskt äta massor med majonäs när man äter GI-mat...vet inte hur många portioner vi satte i oss...och så bubblande lokavatten till - JEPP, så mådde man riktigt gott sedan också!
Har inte lyckats hålla mig till GI helt och fullt, men ändock dragit ner en hel del på sockret, och faktiskt tror jag det redan har trillat något kilo (är väl ungefär fem jag skulle trivas med att bli av med...), så det känns inte särskilt svårt heller, lite ändrade tankar bara; passa sig för att få i sig för mycket kolhydrater alltså...!

Nåväl, det blev mycket goa samtal, husesyn och ett loppisbesök som verkligen gav god utdelning(visar senare)...( Hade ju egentligen inte tänkt köpa något..men...men...) - verkar vara bra att vara en duo loppisråttor när man ska plöja terrängen på loppisplanen, hehe...uppenbarligen, för detta är andra gången det föll riktigt väl ut - förra gången var med goa Persilja!!!

...och så hade hon ju med sig världens finaste present till lilla jag...

...en egentillverkad, underbar kudde med sydda hjärtan på...ett för varje barn i vår lilla familj...åååå, blir alldeles rörd nu igen när jag skriver detta...
...det är lite blankt i mina ögon nu...och jag vill säga tusen tack återigen till susanne - inget är heller så fint som det som är egengjort...

...lite på avstånd! Klart den fick bo i våran myshörna vid öppna spisen...mmm...

Ha det gott vill jag säga till alla ömhjärtade där ute i onsdagskvällen...

Lycke

6 kommentarer:

Susanne sa...

Go kväll min vän :)
Rusade hem och sedan i väg på juntan.... nu är jag åter hemma.
Tack själv för en UNDERBAR dag.. här sitter jag med tårar i ögonen... jag blev mest rörd du vet jag som stor bölar till Aktuellt,,, vad gör inte jag till detta inlägget...
Tack för den underbara dagen med dig och den goda lunchen,, inte att glömma ditt underbara hem!
all denna prakt....
allt detta ljus som bara är så vackert.. ska försöka hinna lägga upp bilderna från ditt super duper fina hem..
Syns snart!! Du vet man kan få svåra abstinents utan så goa vänner om det tar fööör lång tid...
kramar ..

Re-dizain sa...

Hej kära goda Lycke...du skriver så kärleksfullt och fint så jag blir så rörd och känner nästan stämningen i ditt hem denna onsdagen..Jag sprang till din blogg nu efter att jag läst din kommentar på min för att se vad du skrivit..Själv har jag också haft en underbar dag, då jag entligen blivit medlem igen på en treningsanläggning (efter himla lång tid)och bestämt mig att ta hand om min kropp och själ..Det firade jag över en härlig middag och vin ute på en mysig restaurang med min väninna som jobbar på anlägnningen och har fixat bra avtal åt mig. Känner mig så förnöjd. Jag är glad över att din dag också varit så fin.
Ha en härlig torsdag..

Frk. Maya sa...

Hihi, ja det å bli pute-syer er ikke bare bare! Jeg tror jeg skal hold emeg til rett-fram sying, ingen runde hjørner og slikt noe. Søt pute du har fått da! Det var ekstra søtt medd et lille hjertet som var sydd fast synes jeg:)
Jeg skulle så gjerne hatt en sypuff jeg også gitt, ihvertfall bnår jeg ser på din! Jeg husker så godt de min mamma hadde. En rund boks med lokk og 3 ben, kan du huske de? Den var i tre om jeg ikke husker feil. Nei, nå skal jeg jobbe litt til snart. Er på jobben og titter inn på bloggen, hihi:D

Maya

Skomakarstugan sa...

Nej vad kul att träffas IRL!
(Är det fel svenska att skriva "nej" när man menar något positivt...?)
Och vilken jättefin kudde hon hade gjort till dig!
Kraaaaam!

Perislja sa...

Å vad gulligt av henne! Vad roligt att ni funnit varann så! :D Gläder mig. Puss.

Kattan sa...

Härligt när man är på samma våglängd på det där sättet! Jag blir rörd jag också fast jag inte känner er, allt andas mys och gemenskap. Du har ett jättefint hem, så färgrannt, mysigt och personligt.
Varma hälsningar Ann