lördag 6 mars 2010

Sportlovsdagar...

Solen kom även idag och med den glada miner... :)))
Nära bekanta ringde och ville vi skulle komma upp till "ormberget" - en mindre slalombacke här i närheten och vi tackade ja!
Problemet är bara att jag inte har några skidor! -Skaffade ju skridskor häromdagen, så jag lät resten av familjen åka och börja med längd-skid-spåret medan jag gjorde lite ärenden först...
En rejäl "frunch" behövdes först av allt...


Jag åt lax-soppan från igår medan resten ville ha antingen varmkorv eller fil och flingor. Vi har flingorna i den här härliga "Axa-burken" som jag verkligen tycker signalerar sportlov!!!!






Sol i backen, frusna taxar och grabben åkte ända bortanför slänten...oroliga blickar över var alla bob-åkande barn befann sig, och extra god grillad korv över öppen eld, härliga stunder med gassande sol över ovana ögonlock...tror det har blivit en fräken eller två...och nu väl hemma spritter solen fortfarande i en så jag undrar om det inte blir lite skridskoåkning här i byn också :)

Sportlovskramar Lycke

15 kommentarer:

Anonym sa...

Ja,visst var det en härlig dag! Man känner sej så nöjd när man varit ute i det fina vädret,och faktiskt så hettar det lite på kinderna så nog tog solen alltid.
Vi får göra fler utflykter ihop vetja!
Nu ska vi slöisar som inte ids laga mat idag smaska i oss kinamat från Exotic.....nyttigt....NOT!!!! men gott å så är det ju lördag å det är det ju bara en gång i veckan!
Lev å må/J

Lotten sa...

Åhh vad mysigt det ser ut! Taxen ser underbar ut.... JAg har alltid velat ha en strävhårig tax ;-)

Japp, här har städats och röjt idag så det stått härliga till! Härligt! Jag sitter nu och njuter av att det är rent och luftigt för en gång skull.

Ha en skön lördagkväll! Kraam

till-vidas-ara sa...

J: Hihi, kan ju säga att vi inte tog oss vidare på någe skridskor! C somnade och sedan också jag - för jag insåg att jag inte iddes själv!!! Tack för idag - det gör vi snarast om :)))

Kram Lycke

till-vidas-ara sa...

Lotten: Jaaa, visst är det en härlig känsla!!! Jag kan knappt få nog av att röja idagarna - undrar just varthän det slutar...en hockey-rink måhända?!? Nää, det ska nog mer till för det, men visst är det underbart!!! Och jag gillar också taxar alltsedan min kära farmor hade en go strävhårig en!!!

Kram Lycke

Berith sa...

Vilket härligt väder vi har haft och förhoppningsvis så håller det i sig =))
Håller med om att axa-burken signalerar sportlov !! =))
Vilka underbara bilder du bjuder på !
Önskar dig en mysig kväll och en fortsatt trevlig helg , varma kramar =)

La luz del norte sa...

Kos dere masse! Ser fint ut med snø og god mat!

klem fra Solrosa

Casa del Caos sa...

Grillad korv är ju supergott ute i kylan!

Ha det gott!
Kram, Annica.

Ninas Drops sa...

HEEEEEEEEIIIIIIIIII=)
hm...glemte ikke bursdagen din altså...helt sant....Grattis på etterskudd kjære kjære Lycke. Håper du fikk masse fint. Så jo riktig hyggelig ut med besøk av Persilja også. Også så mange fine pakker og kort fra barna.
Men du å du....så utrolig fin tapeten ble...ja virkelig...Må jo være virkelig så morsomt å dille og ordne i heimen nå.hihi....Fantastisk fin ble den. Grattis.
Jaså, sportlov...ja det hadde vi for to uker siden her...Men i dag så skal vi ha akedag med klassen til Lille Pastill...Det blir koselig. Har dessverre litt vondt i en skuldern +++ så jeg har ikke kunnet blogge så mye skjønner du. Men det ser ut til at kiropraktoren får ordning på den så da skal du ikke se bort i fra at jeg kommer på banen igjen.
Ha en fantastisk fin søndag.
klem Klem klem og kos
Nina og hennes Dropsehus.

Sanna sa...

Åhh va spännande! Nu blir jag ju jättenyfiken! =) hihi..
Jo turkos är en utav mina favorit färger..lutar helt klart åt att köket blir turkost.. =)
Har tänkt åka till färghandeln nu i veckan..ser fram imot att börja dona i köket..har sååå mycket ideer.. =)
Hoppas ni får ett kanonfint sportlov!
Kraaaaam
Sanna

En støvel og en sko sa...

Dette så veldig koselig ut. Så fint å endelig ha vinterferie og kunne ha noen rolige dager.

Nyt ferien, og nyt hverandre!

Klem fra Sølvi

Birgitta sa...

Ser ut att vara en fin dag. Roligt att du vill vara med i min utlottning.
Kram Birgitta

Camilla sa...

Det regner.. :-D Og jeg tror aldri jeg har vært så lykkelig for disse dråpene før.. hihi Etter 3 mnd med snø ser jeg virkelig frem mot våren og fine blomster. Lovely <3

Også lå der pakke i posten idag jo :-o Tror den kom på lørdag, men da var vi ikke hjemme. tusen takk søte du, for en fin start på uken :-) (de grønne fingrer pillene kommer jo godt med når der skal plantes ute..hihi)

Bloggingen min blir det så som så med. Er så uinspirert for tiden, da er det bedre å bare la bloggen ligge syns jeg.. Tror jeg kommer sterke tilbake..har mye som skal males i vår!(og må vises frem) :)

Ellers håper jeg du har det fint der i nord :)

hejtjolahopp og kram fra meg <3

Min vrå... sa...

Så mysigt det ser ut! Hoppas ni hade en bra dag!
/Elin.

Re-dizain sa...

Det ser så härligt och nyttigt ut:)
Ser att du mår bra.
kramar

Sanna sa...

Tusen tack för dom söta sakerna goa du! <3
Kraaaaaam
Sanna