måndag 5 april 2010

En glad dag! Inte mycket sol, men glad städning av hus och barn :)
Bara gått ut på tur till garaget med svarta sopsäckar. Hann se att det smälter, oj vad det smälter. I rabatten närmast huset kikar svarta jorden fram och snart doftar den vår.
Tack goa Sus för tipset om mattor på Rusta! Den här finingen (plastmatta) var den sista som fanns i butiken, 149 kr. Glad som en lärka tog jag den under armen och skuttade ut ur affären...(de ska visst finnas på Maxi också) Jag kvittrar fortfarande, men lite långsamt och lugnt förnöjsamt efter dagens storstädning...Nysåpad trapp och dotras teckning


Den gamla bad-ankan återfanns på barndomens vindBadarbarn...! Härligt när de fortfarande ryms i samma badkar. De lever om som om hela badrummet varit fyllt med vatten. Oj, det kanske det är också. Kanske det också finns tigrar där???
Trappen upp mot övervåningen. Där har allting skett idag. Puuh där ligger badrummet, och vindan jag gjorde en total utrensning finns bortom allrummet. En och en halv sopsäck till återvinningen och en trött mamma. Härligt trött. Tokiga barn efter badet. Vad?! De brukar ju bli som spaghetti och somna tre steg innan sängen?! Dotra ropade att jag skulle filma hennes efter-badet-dans, men jag fick inte visa den på bloggen :)

~Lycke

6 kommentarer:

Jenny Bergvall sa...

Vad skönt att få rensa. Underbar "Efter-badet-dans" tackar för den ;-)
Hoppas ni haft en underbar påskhelg!

till-vidas-ara sa...

Jenny: Tack tack, hihi - jo, den har varit fin, fast solen kunde gärna ha fått lysa lite mer på oss :)
Kram Lycke

Lotten sa...

Åhh vad härligt det lät med nysåpad trapp - nostalgi! Jag älskar att städa med såpa... det luktar såå ljuvligt! Den där "efter-badet dansen" lät intressant... kanske något jag skall börja med...?

Ha en skön vecka!
Kraam Lotten

Maria sa...

Hej från mej!
SKönt med städ- och rensarryck! Jag njuter när de kommer. Men idag har jag inte gjort många knop...

Re-dizain sa...

Vilken energi du måste ha fått! Städa och rensa ...det är så svårt att sätta i gång med en ordentlig rensning, hur gör du?

QueenOfNight sa...

Underbart!
Ett sådant där rensar-ryck skulle jag också behöva... :-)

Kram!