måndag 26 april 2010

Fixad bård och morgongrus...


Morgontrötta sötkorvar vid köksbordet. vi vaknade aningens sent denna måndag så det var frukost, påklädning och kamning på en och samma gång...ojoj vad stora ni ändå börjar bli...!
Temperaturen 6 grader varmt, något att glädjas åt här uppe i norra Sverige! enligt prognosen skulle Luleå ha kring 3 grader idag, men vi som bor några hus från stranden får några härliga bonusgrader...
Har energi i kroppen på morgnarna nu :) Med barnen väl på skolan satte jag igång en snabbstädning av burkskåpet och fick äntligen upp den fina hyllbården jag fick från snälla Re-dizain för ett allldeles för långt tag sedan...! tyckte det blev riktigt gott!

En långpromenad till jobbet stundar och sedan ska jag bara sitta på farstubron och dingla med benen i väntan på underbara tapeter. Det är några sådana påväg från härliga Gitte till mig - till mitt efterlängtade projekt i allrummet på övervåningen...visar snart :)

~Lycke

9 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Så fint med bård, burkar och kattbrickan.

Sanna sa...

Blev supersött med lite hyllbård.. Låter som en vanlig morgon här..vi är lite morgontrött hela högen.. hihi..

Hmm det var märkligt, men jag kommenterade i alla fall, bla. så skrev jag att jag ser fram emot att få se det färdiga resultatet när skrivbordet är fixt och färdigt.. =)

Det knäppa är att jag bara beställde tid för att få svar på varför jag har mina ständiga diarrer och då haspade läkaren ur sig att det kunde vara cancer och skrämde upp mig helt i onödan..jag är inte den typen som går till läkaren i onödan..lite självplågare snarare.. Hehe =)
Men svaret på den frågan har jag ännu inte fått och drar mig för att fråga en läkare om det igen..suck..

Kul att du gillade mina "yoyo" smycken! Hoppas du fått tid att göra klart skrivbordet nu.. =)

Ha en toppenvecka gumman!
Kraaaaaam i massor
Sanna

Gitte sa...

Det HÄR projektet blir något i hästväg. Är redan nu gröön av avund! XXX har åkt och är förhoppningsvis hos dig imorgon! =)!

Gila sa...

Fiiiina burkar. Har också den blåa från IRA m fåglar...Är uppvuxen i S.Sunderbyn och sen Sävast. Åker oftast upp sommar o jul till "päronen".

erry sa...

Supersnyggt md den fina hyllbården! Jag hade också önskat att jag kunde hitta sådan fin veckad, gammal hyllbård men jag fick nöja mig med den moderna retrovarianten med körsbär som Lotta Kühlhorn designat (som också är jättefin!). Den har jag satt upp i mitt "teskåp" för några veckor sedan - ska visa någon dag. :)

Blir glad av att se ert härliga kök och dina söta barn!

Kram!

Berith sa...

Godmorgon go´a Lycke =))
Vad fint det blev med bården och jag älskar dina burkar...burokoman som jag är ;D
Ser fram emot att se ditt projekt färdigt =))
Önskar dig en bra dag , varma kramar =)

Briggs lekehus sa...

åå for et fint kjøkken! masse fine detaljer her!

till-vidas-ara sa...

Randiga tråden: Tack goa du!!!

Kram Lycke

Sanna: Väntar fortfarande på en tapet som ska med på väggen, men det är ok eftersom jag inte är så snabb på underarbetet ;) Dock tror jag tapeten anländer idag, så nu är det bara att sätta fart!!! doktorer kan vara ordentligt knepiga enligt min erfarenhet - slänga ur sig lite vad som helst och skrämma upp folk i onödan...den sorten borde gå en hel del kurser innan de kan leva upp till sin licens enligt min mening !

Kram Lycke

Gitte: Oooo, jag älskar din kommentar!!!! Tror också det blir kanon! De kom inte igår, men det var bara gott, för jag är lite sekig med att få underbarbetet klart! Ska sätta igång med de sista förberedelserna så snart kidjos är på skolan och sen kommer de säkert vid 11-snåret idag - tjohooo!!!

Kram Lycke

till-vidas-ara sa...

Gila: Oj, det är ju bara i krokarna här! Då har du att brås på :) minsann!!! Kom in på en fika vettja om du har vägarna förbi i sommar (ler)

Kram Lycke

Erry: Lottas körsbär är ju underbara!!!! Måste kolla om du har hunnit visa! Tack gois :)

Kram Lycke

Berith: Godmorgon...! Väntar fortfarande på en tapet här, men den kommer nog till lunch idag och då ska det minsann bli tapetsera av - jippey! Är lite nervös att sätta igång när mannen är borta o jobbar, men det ska nog gå det med (ler)
Kram Lycke