onsdag 13 oktober 2010...och så blev hon lite piggare den sjuka dotteren...
..och med magiskt te i koppar från wonderland (Lagerhaus)... försvann även det halsonda!
Kannan, den ljuvliga, kunde varken dotra eller jag motstå. Men visst måste man väl ha kanna om man har koppar..."joo, absolut!!!" tänkte vi.

Mjukdjuren fick varsin bulle och diverse djur från "svarte pette-leken" fick också var med på tebjudningen, inspirerad av Persiljas härliga födelsedagskalas häromdagen

Blir nog magiskt wonderland-te vid varje halsont i fortsättningen, tror jag ***

Onsdagskramar Lycke

16 kommentarer:

Sanna sa...

Åhh önskar att man hade fått med er där..bara älskar dina fynd från Lagerhaus..önskar att jag hade närmare till ett dom varuhusen..hmm undrar om jag har något som ligger närmare än 25mil härifrån..suck..

Skönt att dotra har piggnat på lite i alla fall =) <3

Kraaaaaam
Sanna

till-vidas-ara sa...

Sanna: Oj, har ni så långt dit? Stackars dig - men de har precis fått in dessa fina, så du hinner säkert! Jo, dotra är pigg idag :)

kram Lycke

Persilja sa...

Å tekannan var ju smaskig! Fina burkar också. Såg inte de. Jag var liiiite mer behärskad i mitt shoppande. ;) Men så har jag ju inga hormoner att skylla på eller så...
Jag tar nog te nästa gång. :)

Sanna sa...

SV: Mmm tyvärr är det ju inte runt hörnet..har varit till ett par utav deras butiker så besöken kan räknas på en hand..lika är det med en annan butik jag älskar..indiska..närmaste tror jag ligger 14mil bort så det är ju inget ställe man besöker bara så där heller..men men då får man ju lääängta i massor istället..
Ja jag älskar dessa underbara vintage kläder..tittade på några till på erikshjälpen idag men ingen fick följa med hem..men lite annat kunde jag ju inte motstå förstås.. =) hihi..
Längtar efter viktoperationen samtitigt som den skrämmer mig, men tror att det är min räddning..hade jag bara sluppit all smärta så hade jag lätt kunnat röra på mig och tappat vikten på egen hand..men är man inte frisk så är man..suck..
Fick en dum kommentar på vintageinlägget..det man äter det blir man typ..men jag som har så svårt att äta om dagarna borde ju i så fall se ut som ett streck..men så är det när man inte vet en människans historia utan bara haspar ur sig något..suck.. =/
Ja jag bara älskar skolplanschen ifrån mormor och jag är hur sugen som helst att leta fram alla mina pez gubbar också och göra något snyggt.. =)

Kraaaam i massor
Sanna

till-vidas-ara sa...

Persilja: Mmmm, och te ska du få :) Magiskt te vettu :)))
Kram Lycke

Sanna: Det var det dummaste jag hört på länge - att ha mage att häva ur sig något sådant! Ja, det är ju så att vissa inte har nog att tänka med för att kunna sätta sig in i andras situationer - allt är ju individuellt från person till person hur man fungerar i kroppen! inget att bry sig om ska du komma ihåg vännen..!
Kram Lycke

Sanna sa...

SV: Mmm tyvärr finns det folk till allt..fick just frågan hur jag då orkar springa på alla loppisar om jag nu inte kan röra på mig tillräckligt för att tappa alla kilon..suck..sommartid mår jag ju bättre och sen är det ju så med fibro att man kan må bättre en del dagar..när jag brukar gå och sträcksimma på badhuset typ en halvtimme vintertid (..för jag är inte lat bara värken som sätter stopp..) så kan jag knappt röra mig närmare en vecka efteråt pg av smärta..och kan man inte då röra sig regelbundet så blir det ju ingen direkt effekt..nu försöker jag få till en rask promenad 3-4ggr i veckan åtminstone..men sen kommer det bli värre med kylan..känns så hopplöst..gråter nu och är nere pg av denna människas kommentarer..behövs så lite när man redan är depp..
Men men det är väl sånt man får ta när man lägger ut sitt liv i blogglandia..

Tack för att du finns gumman!
Kraaaaaam
Sanna

Helena sa...

Låter bättre än alla penicillinkurer i världen. Ser ut som om ni myser och gottar er riktigt härligt!
Kramkram

Jenny Bergvall sa...

Klart man skall ha en kanna, om man dricker the och har koppar. Jag dricker ej the.. eller kaffe.. men blev nästan sugen på att shoppa kanna ändå. MEN nästa gång skall jag kanske köpa mig kannan som var en kudde. Den var rätt läcker den med ;)

till-vidas-ara sa...

Sanna: Bry dig inte om sådana kommentarer!!! Det säger mer om den som skriver än att man ifrågasätter dig! Man kan inte ha ett så roligt leverne i övrigt när man känner sig tvungen att klanka ner på andra på det viset...!

Kram Lycke

Helena: Den bästa kuren någonsin :))
Kram Lycke

Jenny: Jag vet!!! Argh..det fanns ju hur mycket fint som helst där! Ibland har de verkligen en lysande repertoar*****
Kram Lycke

Lotten sa...

Underbaaar te-kanna du har skaffat dig! Tänk att den har magiska krafter oxå.... Kanske skulle köpa en till jobbet ;-)

Jag var faktiskt innte på Lagerhaus idag när jag var med lillebror på stan.... jag köpte inga tallrikar eller te-kannor men jag köpte en kudde och en helt underbar vattenkanna ;-)

Nu skall jag iväg på kurs igen.... Ha det gott, gumman!

Kraam Lotten

erry sa...

Åh, vad mysigt det ser ut! Ser fram emot att ha en liten testund med er :)

Tekannan är helt underbar, synd att jag varken behöver eller har plats för en till... :P

Kraaam!

Malin sa...

Hej, du verkar ha ett helmysigt hem.
Jag gillar verkligen alla ugglorna i tidigare inlägget.
Och kanin burken i fönstret.
Ha det fint.
Malin

LeiaMia sa...

Vad mysigt det ser ut att sitta och dricka te i ditt supermysiga kök! Kram!

Cinna sa...

wonderland-te låter gott, bara lyssna på ordet! Kannan var verkligen ljuvlig

Shoemaker's Cottage Cheese sa...

Kanske man skulle ta och testa!
Vi är så snoriga och hostiga här! Yngste sonen drar ut sitt gröna snor (ursäkta den målande bilden...) med tröjärmen över hela ansiktet! Tur han är så liten - då är det inte lika äckligt!

Kramar i massor! /Annica.

Sussie sa...

Kannan är helt underbar! Den hade nog inte jag heller kunnat motstå... Har en liten samling kannor som jag kan fota snart :)
Och till SANNA vill jag bara säga: Du är inte ensam, bry dig inte om vad folk säger. Du har rätt att göra det bästa av dina bra dagar och jag vet att man får betala med sömn och smärtor när man har fibro, efteråt så du ska inte låta folk få dig att må dåligt. Inte så lätt alla gånger kan jag medge...

KRAM till Er båda. Lycke.
Och Sanna.