torsdag 28 oktober 2010Klicka på bilden så kommer du till hela låten..!

..och så kom den då upp!

Pärlslingan - den fina gamla pärlgirlangen till granen...

- Jag tycker den gör sig bättre runt skåpdörrarna i köket...!


~Lycke10 kommentarer:

Jenny Bergvall sa...

En helt fantastisk mamma är du och fin fint pärlband i köket är MYCKET för sånna här dagar. Man kan inte orkar allt alltid och man FÅR ha dagar då INGET blir gjort. Särskillt när man är i ditt tillstånd. INGEN, mer än kanske du, kräver något. Så lägg ner dina "måsten", ta ett djup andetag och sjunk ner i soffan och bara var ett tag. Du kommer ju få lite mer att göra inom kort så tills dess... ta hand om dig och mage och dina barn med minsta möjliga ansträngning. Kramar, bröddopp och obäddade sängar räcker och är hur mysig som helst! KRAM på dig!!

till-vidas-ara sa...

Jenny! Tack söta du - visst är det som du säger - man är sin egen värsta bödel och jag har särskilt svårt att värja mig dessa dagar..kan inte ens hålla käft om det...men tack gois :)
Kram Lycke

Lotten sa...

Jag kan inte annat än hålla med Jenny i det här fallet. Jag kunde inte skrivit det bättre själv... så jag försöker inte ens ;-) Vila så mycket du behöver vännen! Lägg upp fötterna och unna dig lite praliner....
Pärlslingan blev urfin där runt köksskåpet!

Kraam Lotten

Jaana sa...

Jag är övertygad om att man som förälder alltid gör sitt bästa, utifrån de omständigheter som för tillfället råder... Det gäller
"bara" att acceptera att omständigheterna är som de är, eller vad tror du ?

Sussie sa...

Jag håller också med båda två ovan :) Du är underbar som du är och alla dagar är man ju inte på topp! Ta det lugnt och bara var och gråt en skvätt när du känner att du behöver, det känns alltid bättre efteråt :)
Ditt kök är ljuvligt och du pysslar mer än de flesta så var stolt över det du faktiskt gjort hemma.
Och din uppmuntran har gjort att jag snart börjar våga sälja mina alster... :) Dubbelkram Sussie

Re-dizain sa...

Kära Lycke...varje gång jag kliver i ditt hem( via bloggen , känner jag sådan nostalgi...dina fina färger där hemma och särskilt färgen på köksluckorna påminner så mycket om min älskade mormors hem då jag var liten..hon hade linneskåp i just den färgen. Och det blev så fiiint med pärlslingan...hur mysigt som helst..du kan det där med känslan:)
Kramar till dig min vän!!!

till-vidas-ara sa...

Lotten: Tack snälla du - men nu blev jag så less på mig själv att jag var tvungen att sudda ut eländet :) Lägger upp benen nu!
Jaana: visst tror jag också att det är så - vet ju det - men när man är i botten är allting ganska grått och man lyckas inte se det för vad det är* Sussie: Mmm, ska försöka, lovar! Härligt att höra dig bli glad över mina ord hos dig***
Re-dizain: Tack snälla du - gillar det där med att det påminner om mormor också - mormorshem är fina***
Kramar Lycke

Sanna sa...

Vilken läcker ide! Blev superfint! =)

Hoppas du får en superfin helg gumman! <3

Kraaaaam
Sanna

Persilja sa...

Å så fint!!! Inspirerat av tuggummiraden i det fina hemmet jag visade kanske? Jag har faktiskt sökt såna tuggummirader men de verkar inte finnas längre. Men pärlor är ju ännu bättre för de kan man ju diska emellanåt. Ikväll är det disco och guess vem som arrangerar? Jäpp. Hon som har en arm som alltid flyger upp när det frågas efter frivilliga. Nästa gång tar jag tvångströja på. Mouhahaha. Nä, det är skoj också. Till veckan kan det nog finnas tid för kaffetår. :) /Pilja

till-vidas-ara sa...

Persilja: Jäpp - inspirerat av tuggummiraden :))) Ja,Hehehe...måste nog sätta både tvångströja och munkavle på dig så du inte hamnar i kambodja rätt vad det är .)
Fast disco låter ju riktigt kul!!! låter finfint!!!

Kram Lycke