måndag 26 september 2011

Sömnbristmen hör ni inte..
de där vilsna själarna som irrar ikring i min högra
ögonvrå
De där vilsna själarna är inte mina
de hänger lugnt och prydligt på sina galgar i garderoben
det är bara en förkylning
som knackar på
och en Liten som får nya tänder
Särskilt om natten
Annars är dagen vit, härligt dimmig, solen blank
och klockorna klämtar svagt vid horisonten~Lycke

12 kommentarer:

Sanna sa...

Vackra bilder gumman! <3

SV: Tusen tack snälla goa fina du för den fina överraskningen som damp ner i min postlåda idag..har packat ner den och tänker njuta utav den ännu mer när jag kommer till lägenheten..

Älsklingen mfl flyttar in oss där i helgen när jag är i Ullared..känns lite galet att inte vara hemma och ha "kontroll över situationen" men är säkert bra att inte ha full koll för jämnan också.. ;P hihi..

Mmm har nästat pussat sönder min älskling senaste dagarna..vill inte att han skall tro att jag har tröttnat på honom..inte en chans..han är mitt livs stora kärlek och så vill jag att det skall förbli.. <3

Hoppas allt är bättre med er nu <3
Varma höstkramisar
Sanna

Maria sa...

Hej Lycke! Fina ord. Vissa dagar är man suddig och luddig. Jag är utvilad och rofylld. Har haft en fransk helg. Gissa om jag tänkte på dig flera gånger! Tänkte, att det här skulle L gilla. Jag ska visa bilder på bloggen.

sarapirat sa...

otroligt vacker serie!
är det där dina granngator?
liksom som i en saga...ljuset och färgerna och sen du där i vackra klänningar.

puss!

Jenny sa...

Fina bilder, bra ord i lördags empatiker, är väl lite en sådan själv. Skönt att det känns bättre. Ofta är det så att vara förälder, finnas till och rida ut, sedan helt plötsligt har det blivit bättre. Is i magen är en av de bättre föräldraegenskaperna. Tandnätter har vi också, och tröttdagar som blir resultatet. Då känner man sig lätt suddig. Läs verkligen Tove Jansson, hon är så klok. Jag har dem i bokhyllan, ska nog sätta tänderna i dem igen.

Anonym sa...

jättefin klännig, vart kommer den ifrån? och skorna sen...antar att det är dina tradera fynd :) /lina.oj

pippilotta sa...

magiska och förunderliga bilder och ord.

lillaicaica sa...

hej Lycke! härligt att dagen är vit dimmig och solen blank. här i mörkaste småland har vi värsta fina brittsommaren. varmt och vindstilla. har ni det med? förutom det har jag just nu mest spänningshuvudvärkstresspress inför tre prov på kort tid. och lillan hostar. men solen skiner iaf! soligakramar Ica

Randiga Tråden sa...

Ljuvliga bilder.

till-vidas-ara sa...

Sanna: Å vad bra det kom fram väl, i ett alldeles för stort paket! låter fint det där, kommer säkert kännas bättre när allt är i ordning.
kram Lycke

Maria: oj du! det hade jag gillat verkligen, ska bli spännande att se!
kram Lycke

sarapirat: Tack rara. jo, det är här i byn, var en sådan vacker morgon igår, ska visa fler bilder sen..***
kram Lycke

Jenny: jo det kändes allt lite suddigt igår, tre timmar tror jag jag fick. Kom mig aldrig iväg för att låna, men snart snart, längtar att läsa..
kram Lycke

Lina: Fyndade ett par mormorskängor på tradera, fast de där är ett par andra..från Din sko, trevlig höstkänga i skinn för 575 på rea, helt sköna och fina. och det är faktiskt i själva verket en gammal kappa, ingen klänning. Den köpte jag för många år sedan på Noa Noa..kanske visar närmare när jag får tillbaka orken i kroppen :)
kram Lycke

pippilotta: tack fina! det var en lite magisk dag igår...mmmm
kram Lycke

lillaicaica: låter så mysigt med brittsommar i mörka småland. Här var ganska kallt, en sådär 7 grader bara, men mysigt dimmigt. Hoppas ni kryar er och lycka verkligen till med proven*
kram Lycke

Randiga tråden: tack rara..!
kram Lycke

Blandet loft sa...

<3
Bloggen din er så vakker, jeg synes du er vakker. Bare sånn om ingen har hvisket det til deg i dag.
Vi sees i Paris, i drømmene. Håper du finner meg stå foran eifeltårnet, for det er der jeg er i dag. I drømmene.
Vi sees

annika sa...

Bilder som ur en saga. Så vackert och närvarande, nästan som man är där själv. Och hoppas förkylningen lämnar dig som en disig dimbank och tänderna dyker fram. Stor kram

Inredningsmamma sa...

denna magiska höst!! fint skrivet.alltid!