lördag 3 september 2011Untitled from Lycke Sundkvist on Vimeo.


10 kommentarer:

Fina sa...

gillar.

Julia sa...

Vad fint Lycke! En fin söndag önskar jag dig. :)

Losarinas mor sa...

Tak :-)

Anonym sa...

nämen hej på dig! Sen undrar jag hur 17 man kan gå ner 30 kg?! Det är mer än halva min kroppsvikt......några tips på hur man blir av med "flerbarnsfluff"?
Glad söndag på dig :)/lina.oj

lillaicaica sa...

söt liten filmsnutt. :)
tips till anonym. om man nu inte har bra gener så man går ner av sig själv.
ät LCHF hur bra som helst jag har aldrig mått så bra i kroppen i hela mitt liv. man äter bara gott, kött feta såser feta ostar mmm bara gott, men skippa socker såklart. kolhydraterna. mackor, ris pasta potais osv. man behöver inte lika mycket mat. man mår bra i kroppen och framför allt man går ner i vikt!

Blandet loft sa...

Så fin. Du er søt.

till-vidas-ara sa...

Fina: Tack tack :)
Julia: Tack, jag det gick ju till slut, men jag undrar hur man får bort den svarta ramen runtomkring?
Losarinas mor: :))
Lina Oj: Ja, det är nog som lillaica säger, genetiskt. både att jag gått upp 25-30 kilo med alla (jobbigt för kroppen) och att det rinner av igen. men de sista har jag fått kämpa lite med den här gången. viktväktartänk för mig, fungerar så bra.Har en liten bok med färdiga points som jag tummat på i många år. äter vad jag vill tycker jag, men räknar ihop så det stämmer med pointsen varje dag. men så har jag en "ätardag" varje lördag då jag äter precis hur mycket jag vill av allt gott jag saknat. men då har jag vant av mig vid godis och chips så pass att jag tycker det är mest jobbigt :), hinner bli less under dagen..nästan. igår åt jag enorma mängder och känner mig lite kymig idag. längtar promenad. och så höll jag på att glömma..gymnastik på golver i varddgasrummet när Liten Kryper runt: armhävningar, situps och annat som rådar bot på en dålig rygg också. puss
lillaicaica: tack fina! vad kul med lite diskussion här. jo jag provade minns jag den där metoden också ett tag och det rinner minsann av lätt, fast jag är mest förtjust i viktväktartänk när jag har svårt att låta bli mjukbröd och mjölk om kvällen (ler)
Blandet loft: Tack. puss *

kramar Lycke

Sussie sa...

Fin liten videosnutt! Härlig karusellspeldosa :)
Ska börja om med Viktväktarna denna vecka så jag hoppas att det ska funka för mig med.
Ha en jättefin dag och hoppas att vi får se fler videos!
Kramar!

Lotten sa...

Såå fint!

Emeli / lovely chaos sa...

underbart.
så stilla.