torsdag 13 maj 2010

sommar och kommers vid vägkanten...


Sommar idag...! 20 grader varmt. Efter tre ombyten till lättare kläder blev det sommarklänning...min svarta med röda prickar och jag har känt mig fin trots att mina ben är vita som lakan :)
Sommarblommor har blivit inhandlade och en del har redan kommit i kruka, dock hann kväll och en lätt skur komma innan jag hann föreviga dem. Stranden har fått besök. Märkligt med isflak som ligger kvar när det är sommar idag...! Barnens saftstånd ute vid vägkanten. Flickorna hade ett och pojkarna ett, och snart var kommersen i full gång :) Mest någons pappa eller mamma förstås...men många nyfikna besökare och faktiskt stannade en varm och främmande bilist och köpte saft från både pojkarnas och flickornas stånd! Till slut hade de tillräckligt med slantar för att springa bort till "Carlssons" i byn och köpa fanta :)))

~Lycke

7 kommentarer:

Berith sa...

Godmorgon Lycke =))
Ja igår kom sommaren äntligen till byn ...vilket underbart väder och lager efter lager av kläder åkte av ;))
Vid motionsslingan här i Boliden brukar några barn sätta upp ett saftstånd varje sommar...väldigt smart gjort av dem ;))

Önskar dig en bra dag och en trevlig helg , varma kramar =)

Lotten sa...

Mm vilka härliga bilder du visar! Jag gillar verkligen strandbilden där dottern din står med shorts och stora isflak flyter i vattnet ;-)

Hoppas att ni får varmt idag med!

Kraam Lotten

till-vidas-ara sa...

Berith: Ja, visst var det underbart!!!Idag lite svalare - ca 14 grader, men helt ok för mig för på lördagoch söndag är det ju lovat kalasväder! Härlig Fredag till dig...

Kramar Lycke

till-vidas-ara sa...

Lotten: Idag bara 14 grader, men det är jag helt absolut nöjd med när vi bara haft kring fem innan gårdagen och lördag och söndag lovas kalas :))) Ja, hihi, shortsoch isflak är en rolig kombination att föreviga :)

Kram Lycke

LeiaMia sa...

Ser underbart ut!
Undrar när sommaren kommer till Götet... suck...

erry sa...

Åh, vad härligt det ser ut! Här har vi minsann ingen sommarvärme... :P

Bloggarmorsan sa...

Underbart...
"Titta! Den där tjejen har samma hjälm som mig!" säger min lille Adam här bredvid mig!
Här regnar det. Men det passar bra. Dottern har halsfluss och över 40 graders feber så vi har lite sjukstuga just nu!
Kramar från mig till dig!!
Helena