lördag 1 maj 2010

Massa tapeter på väggen...!









Det är som när man plockat blåbär i skogen en hel dag...! Jag ser bara tapeter när jag blundar - tapeter, tapeter av alla de slag...undrar varför (flin)

En helvägg är tapetserad och och färdig i Gittes underbara rosablommiga tapet; får verkligen barndomskänslor av denna och då är jag på rätt spår vet jag...(..om ni kollar in hennes blogg så har hon faktsikt precis den här tapeten i närbild som bakgrundsbild)
Lappeväggen (ovanför där gula skrivbordet ska stå) är också påbörjad, och en envis, millimeter-rät och kär äkta man har varit med mig hela vägen i dagens arbete (tordes nog inte lämna mig ensam uhuuu...) Lååång är han också mannen min - det är därför jag ser så kort ut på bilden, mvhahaha.....! Visar närmare och ljusare bilder strax om strax...fattar inte riktigt nya kameran ännu!

Grabben försvann ut i regnet till bästa kompisen. Inne har vi bara haft sol idag! Dotra har upptäckt musik på Youtube och Lovestones "Thursdays" har snurrat het hela dagen...!
Hon tycker den var bästa låten i melodifestivalen - det gör faktiskt jag också (leeer)...undrar varför den inte ens kom till final?!? Kanske dotter och öm moder har usel smak?
Men vet ni vad - det struntar vi i!!!
Och nu ska undertecknad släpa med sina trötta tapetögon till sängen och natta kudden...

Lördags-Lycke

16 kommentarer:

Maria sa...

Kul med lapptäckstapetserat!

Lotten sa...

Wow det ser ju jättefint ut! Ser verkligen fram emot att få se slutresultatet oxå ;-)

Re-dizain sa...

Längtar efter att få se din vägg färdig!! hjärtklappning fick jag när jag såg det du gjort hittills. Tapeten med klöverblomma älskar jag; linneskåp i sovrummet är tapetserat i den invändigt. Jag är inte så mycket för rosor och sånt men är det rätt blandning som hos dig ...ojoj blir jag lite svag i bena..
kramar

till-vidas-ara sa...

Maria: Superkul - men lätt att bli beroende av märker jag...vill bara fortsätta o fortsätta...

Kram Lycke

Helena sa...

Vad härligt det ser ut... Och gott att hela familjen är med i samma flow. Ska bli så spännande att se hur din lapptäcksvägg blir när den blir klar.
Tänker att det här med millimetermän inte är så fel..., när kvinnan i huset står för det kreativa kan det behövas en man som styr upp det hela lite. Så är det här iallafall!
Kramar Helena

till-vidas-ara sa...

Lotten: Gu vad ni tjatar, hihi, vi höll på med väggen precis hela dagen igår, somnade vid tio och har värk i hela kroppen idag :) Trodde jag var 20 fortfarande, men verkligheten börjar som sagt komma ikapp mig...

Kram Lycke

till-vidas-ara sa...

Re-Dizain: Ja, här kör man med mormorsblommor för fullt - klöveblomma är underbar, har legat och väntat länge i källaren vår! Idag ska jag ta färdiga och lite närmare bilder...Tålamod är en fiskares bäste vän :)

Kram Lycke

till-vidas-ara sa...

Helena: Hoho, visst är det så!!! Vi är ett bra team jag och mannen - han med millimetrarna och jag med den fria "konsten" - lite som på programmen, där de exakta hantverkarna tar order och tänker smygtankar som "Den där stolliga kärringen ", hihihi...!
Hade förmodligen blivit katstrof halvvägs och ett hysteriskt sammanbrott hos undertecknad utan mannens hjälp (blink blink)

Morgonkramar Lycke

Lotten sa...

Jag tror att utmaningen även gäller annat skapande.... det är en hel del som virkar, stickar och gör smycken som är med. Anmäl dig du med.... ;-)

Hoppas att din kropp är piggare idag :D

Kraam Lotten

Min vrå... sa...

Åh så fint! Hoppas att vi får se när det är färdigt. Alla tapeterna passade ju så bra ihop.
/Elin.

Sanna sa...

Åhh ser ut att bli helt underbart det där gumman! Jobba inte ihjäl dig nu bara.. =)

SV: Hihi oki..ja dessa var inte i toppskick men dom är söt i alla fall och grymt billig 5kr för båda tillsammans.. =)

Ha en fortsatt härlig söndag!
Kraaaaam
Sanna

Susanne sa...

ÅH härligt blir det---- den 4 juni har jag sommar lov gissa vem som planerar LULEÅ besök efter det datumet! vill så gärna träffas.... se allt du gjort... unerbart!

erry sa...

Åh, så fint det blir! Den rosablommiga gör sig verkligen bra sådär på en hel vägg! Jag vill också tapetsera hela väggar... men det går ju inte här i vår hyreslägenhet... :P

Nu har jag städat o rensat skafferiet och ska precis till att lägga ut lite bilder på min blogg. :)

Kram vännen!

Inredningsmamma sa...

men shit jag tror det är samma rosablommiga tapet som Harriet har!tack för igår förresten vännen.:)

Berith sa...

Godmorgon go´a Lycke =))
Vad fint det blir och vad läckert med en lapptapetsvägg =)
Då sol råder inombords , spelar det ingen roll vilket väder det är utanför fönstret ;))
Önskar dig en bra dag , varma kramar =)

Jenny Bergvall sa...

Oj så snyggt!! Där kommer du att trivas och skapa bra, tror jag.