onsdag 17 augusti 2011

karusell..
Blev så rörigt idag. allt som snurrar så fort ibland.
Hur man stannar en stressig karusell
Inga ord idag. Vi läser andras istället, i regnet.

regnpussar Lycke

12 kommentarer:

C. Tvillingmamma sa...

Känner desamma,mycket av andras ord och så mycket intryck...då orkar man bara vara och smälta :)

till-vidas-ara sa...

C. Tvillingmamma: Ja, ibland så..behövde vara ensam med ett träd behövde jag. så himla läkande att umgås med ett träd en stund och bara andas, och sen dyka in i böckernas värld med mjuka små barn vid sin sida. strunta i ständigt odiskade stekpannor en stund (ler)
kramar Lycke

Maria sa...

De få orden sa mer än tusen!

Leila sa...

Åh vet precis, men jag har haft ngn form av inre stress, som behövts pausa ifrån.... Natur är bra för sådant. Jag satt på takterassen och tittade på moln. Funkade det med.. Hoppas ni får en fin kväll!

Sussie sa...

Karusellen och boken är så fina.
Ja, träden och skogsdofterna är så lugnande.
Ha det mysigt i regnet! Kram

LyckligaPraliner ♥ sa...

...Inte visste jag det om trädet...Jag trodde du menade i inlägget men jag ser inget om det...En kommentar du skrivit här hos dig, för där ser jag nu att du skrivit att du behövde ett träd...Jag visste inte. Jag behövde verkligen trädet idag och du också ser jag nu...Hihi så lustigt det kan bli. Mitt är stort. Du hade också rymts där under :)

Caroline sa...

Hej fina!
Jag har inte hunnit svara dig förrän nu. Har ju börjat jobba igen förra måndagen (efter 1.5 år sjukskrivning) och är ett ras!
Hur som helst, åh så förfärligt sorgligt, med er Lillan. Jag gråter och tänker att det måste vara det tyngsta men kan uppleva, att förlora sitt barn. Jag beklagar så hemskt mycket, finner inga ord, livet är så hårt, så skört och så vackert ändå på samma gång!
jag kan inte förstå mig på det, livet. Ibland känns det som jag går vilse i min egna trädgård!
Kram!

Jenny Bergvall sa...

En KRAM bara... det är vad jag orkar och hinner. Känner lite som du nu... men kramas hinner man.. även med bloggvänner mitt i natta ;)

pippilotta sa...

håller med, du vet det där med trots :) skall nog läsa en saga eller två i kväll. KRAM

sarapirat sa...

kramar!
tittar in senare igen!

till-vidas-ara sa...

Maria: ibland är det nog så (ler)

Leila: ååh tack för orden, och jag vet det där med stressen inuti. och naturen är så himla bra på den. trädgårdsarbete är det bästa, men nu regnar det :)

kramar Lycke

till-vidas-ara sa...

Sussie: Tack sötis, tycker om de där lite barnsliga sakerna. önsakr jag kunde gå ut i naturen idag, men det regnar såå..

Lyckliga praliner: Jo, jag skrev ett längre inlägg först där det var med, men det blev så rörigt:) Tack, jag ryms gärna där med dig *

Caroline: Jo det är hemskt och inte kan man förstå det heller, men vi är visst gjorda att överleva det mesta vi människor ändå. hoppas verkligen det känns bättre med jobbandet och kroppen snart..kramar..

Jenny: Tack rara, det är så bra det där. att man ibland hinner kika in och säga hej ändå, även om allting rusar och kvällen blir sen..

pippilotta: sagor är guld. så himla uppskattat *

sarapirat: Kramar tillbaka ***