måndag 25 juni 2012

måndag..


blommor till er. saknat vara här. har jag..
jag som gick förlorad i översättningen mellan ute och inne. midsommar som sprang förbi med blommor från ängen, köpta tårtan i tiden som försvann och bara jordgubbar, trädgård och strand i växelvis. gassande sol och ingenting litet alls att klaga på. Det grönskande vädret som glittrar och ler i vattnet. bara massor med sol och jag som gick förlorad.... hellre i en grönskande vrå i trädgården  än i en dammig sådan inomhus.
blommor till er. och idag är det mulet och huset dammsugat. i alla fall. och jag kommer tillbaka. Trädgården som snart finns på riktigt. inte bara i fantasin...

~Lycke

translation: Monday..

flowers to you. missed being here. I have..
me who got lost in translation between outdoors and in. midsummer who ran by with flowers from the meadow, the bought cake in the time disapperaing and just strawberries, garden and beach by turns. luxuriate sun and nothing at all to complain about. The flourishing weather glittering, smiling in the water. just loads of sun and me who got lost...rather in a lush corner outside than in a dusty such inside.
flowers to you. and today it is cloudy and the house is vacuum-cleaned. however. and I will be back. the garden that soon is for real, not just in imagination...


~Lycke

15 kommentarer:

annika sa...

Blommor till dig fina Lycke! Och du verkar ha fint väder. Här har det regnat sedan inatt... men midsommarhelgen var underbar så jag klagar inte, men det känns som det aldrig ska sluta... Kramar en måndag

La Dolce Vita sa...

Beautiful photographs of warm summer days ! Lycke, I love your dress and hat. You are looking so beautiful in your long hair!
The photograph of that lone white chair amidst a green background { photo no. 5 } is stunning in its composition.
I love the strawberry in a plate and the cake with Swedish flag.
All the photographs are so lovely, you holding the bunch of yellow flowers....conveys the warm days of summer in its fullest glory.
Have a nice day !

till-vidas-ara sa...

annika: här är mulet och regnet hänger, önskar nästan det kom. men inte för länge såklart. åskregn tycker jag massor om, ifall det får vara sådär varmt samtidigt, det hade varit fint ändå..kram dig..*

La Dolce Vita: thanks so much * I bought the dress at a secondhand swedish netstore and the hat at topshop. love when the sun filters through a straw hat..
the white chair is old and broken but I don´t have the heart to throw it away.. :)

love Lycke

Trädgården på Höjden... sa...

Så det är så sommaren ser ut. Har nästan glömt bort. Här strilar regnet och jag och barnen har gått på snigeljakt i trädgården med gott resultat.
Så fint med speglar ute i det gröna. Och korgstolen den fina.
Härliga sommardag.
Hälsar åsa

pippilotta sa...

ahhh, längtar tills det skall sluta regna här. två veckor kvar till semester, sen blir det trädgård och strand (förhoppningsvis) för hela slanten. Ser framemot att få se din trädgård på riktigt :)

till-vidas-ara sa...

Åsa: rart med snigeljakt :). är glad vi slipper de där stora här uppe, verkligen..såg en igelkott ikväll istället..men den var rätt rädd för mig när jag försökte fota..*

pippilotta: verkar vara regn lite överallt utom här! men det har vart mulet hela dagen, ska vara varmare imorgon i allafall och det är huvudsaken för mig..:)
och jooo, jag ska visa från trädgården. ska försöka redan imorgon att fota om det är sol. det är bara det att här uppe är allt så sent så det är så lite som blommar än. och så måste jag erkänna att jag tycker det rä svårt att ta kort på det grönskande och få fram det så där bra som det kan se ut i verkliga livet. måste försöka lära mig det där, hur man gör..
i mina drömmar är allt så mycket vackrare och mer uppvuxet också...dessa drömmar..alltså (ler) men imorgon ska jag försöka..försökte inatt men det var lite för dovt ljus ändå!

kramar Lycke

sarahblank sa...

what a lovely day! pretty photos remind me of the best summertimes. I am in love with your hat in the first photo!~ and that floral wallpaper!
Take care!

cricri sa...

Hej du rara. Lika fint som alltid att titta in här. Det låter härligt att du förlorar dig i en grönskande trädgårdsvrå. Den är säkert sådär förtrollande som jag föreställer mig din. Kram.

Rebecca sa...

Blommor tillbaka till dig rara Lycke <3

Losarinas mor sa...

Åh, hvor er der smuk, deroppe hos dig i det høje nord !
Sommerens væsen er vel at vi skal fortabe os i al dens skønhed :-)

ru sa...

hej min vän
har haft ett hastigt bryt med facebook blogg och vissa vänner jag behövde rensa ut från mitt liv. hur mår du?
nu ska jag uppdatera mig här. kom på att du kanske undrat var jag tagit vägen men nu vet du var du hittar mig igen. tur att du finns kvar på samma ställe
många kramar fina

ru sa...

hej igen!
glömde kanske berätta att det är raquel som skrev nu?

Fina sa...

hejhej! nu var det länge sedan jag var så mycket på nätet. jag är lite tillbaka och hälsar på. så somrigt och fint! roligt att se ditt ansikte :)

Heather sa...

How lovely that summer and all the green and pretty loveliness of the season is upon you! Enjoy it! You look so pretty in your frock. And that cake...so delicious looking!

Sara {Snövits äpple} sa...

Åh vad du är fin, jättefin. och klänningen och hatten är så fina. Jag tycker om konstrasten mellan tapeten och guldspegeln- hur två stilar/formspråk möts men ändå passar så fint ihop. Och sisst är det underbart med soliga dagar, man blir så glad. Kram