lördag 13 oktober 2012

lördag ..visst knackar de på ibland. de där urrädslorna, urkänslorna, de vi alltid bär med oss..
arvet på något vis..
att stanna och titta... Ibland. då blir jag bara så uråldrigt trött..


translation: sure they are knocking on your door sometimes. those ancient fears. ancient feelings, 
the one we always carry.. the heritage, in some way..
to stay and watch..Sometimes. then I just get so ancient tired..


~Lycke


6 kommentarer:

Trädgården på Höjden... sa...

Jag har länge (kanske alltid) haft en dålig vana att mota bort de där rädslorna. Blunda för dem. Men de måste få finnas - men absolut inte ta över. Acceptera och kanske bearbeta en del. Men inte bara blunda. Jag har kommit till insikt med mycket på senaste tiden :-) Bättre sent än aldrig.
Här har vi till slut en stilla lördagskväll. Det var en viss snart 8-åring som hade vääääälidgt svårt att somna ;-) Nu är presenterna inslagna och minnena vandrar osökt iväg bakåt i tiden. Idag för 8 år sedan. Malmö och en storebror som snabbt ville komma ut i världen.
Kramar från Åsa (snart stolt 8-årings mamma)

till-vidas-ara sa...

Åsa: härligt med insikter kan jag tänka. och du har så rätt...***
livet är en spännande resa..
grattis till tusen till din lille store. minns allt hur svårt det var att somna :)

kramar Lycke

Losarinas mor sa...

Tror du, at det er årstiden? At lyset svinder- vi trækker os ind i os selv- sjælen, tænkningen gør opmærksom på sig selv. Der er ro og tid omkring sindet?
Jeg mærker også en snert..
Knus

lillaicaica sa...

Hej Lycke och tack för fin kommentar :)
D vitamin kan du köpa på hälsokost och apotek men tror utbudet är större på hälsokost. försök hitta en så stark som möjligt. och detta är ganska nytt för mig med så jag kan inte rekommendera ngn viss sort. förstår din känsla där att läkaren tror man är hypokondrisk :)min läkare säger nej inte du igen ;) kan understryka att han är väldigt personlig och skämtar gärna och mkt! (fast det ligger väl ngt i det)
en sak inte så många tänker på om man får div symptom då är det vanliga att man tar massa tabletter för att försöka ta bort symptomen. när det i själva verket kanske är ryggen som spökar. har man ryggproblem kan det ställa till masssa symptom som man inte tror kommer därifrån. och då kan kiropraktorn knacka det rätt. och sen är problemet förhoppningsvis borta. alla människor har snett becken upp till 1 dm. är du höger/vänsterhänt är du sne åt det hållet och då kompenserar ryggraden med att dra åt andra hållet. så i princip allas ryggrader är snea som S också. detta kan börja redan från sexårsåldern. mitt bäcken var 5 cm snett och det knackade kiropraktion rätt på tio min. sen kan man gå i behandling under en tid så knackas även ryggraden rak. en annan sak som kan ställla till massa konstiga symptom det är om benen inte är lika långa. det kollar även kiropraktorn. går man runt år efter år med tex 1 cm kortare ben blir det massa symptom nerifrån bäckenet och upp till huvudet och armar. kiropraktik går på nerver muskler och leder. 1 cm kortare ben åtgärdas med ett hälinlägg på 1 cm för en 20a. Opps detta blev långt men lite tips iaf.
en skön söndag till dig!
här är det fullständigt lågtryck och ösregn.
kramkram Ica

till-vidas-ara sa...

Losarinas mor: ja jag tror det är hösten som den är. så mycket fler tankar som får plats. kraam

Ica: tack till tusen för dina tips. jag köpte faktiskt d-vitamin på hälsokosten igår. så jag har börjat äta den. och blutsaft..och ryggen har jag i många år haft krångel med. bra när man börjar uppmärksamma...

kramar Lycke

cate sa...

Så fint skrivet i bara några meningar och så igenkännande. Stor kram till dig!